Hoe gaan wij bij TendenZ wonen om met het Coronavirus?

Hoe wij u de komende tijd kunnen helpen
We verwachten vanaf 19 januari een enorme orderstroom met daarop volgend langere levertijden door fabrikanten. U kunt dit voor zijn door NU AL een afspraak in te plannen (voor na 19 januari) met ons, ook voor privé shoppen Corona proof. Hierdoor wordt uw bestelling eerder verwerkt.

Bel ons NU alvast voor een afspraak zodat we dit samen kunnen inplannen. Telefoon: 0592 261956

Beeldbellen en thuis meubels bekijken
Als u samen met ons via beeldbellen of via foto’s een besluit heeft genomen over een product dan komen wij dit bij u bezorgen. U kijkt of de meubels bij u passen en besluit dan of dit zo akkoord is. U zit dus nergens aan vast totdat u de meubels heeft gezien en uw besluit definitief heeft genomen.

Showrooms
Onze showrooms zijn tijdelijk gesloten en zullen, wanneer dit weer toegelaten wordt, op 19 januari weer open gaan.

Huisstijling door onze huisstyliste gaat gewoon door
Wij begrijpen dat u in de aankomende weken, door het vele thuiszitten, zin krijgt in een nieuw interieur. U kunt ons bellen voor een huisstijl advies, wij kunnen u dan helpen met inspiratie en kunnen eventueel showroom meubels bij u thuis plaatsen voor toekomstige aanschaf.
Wij hebben hiervoor een professioneel team van adviseurs en bezorgers voor u klaar staan die u in de aankomende weken via telefoon, email en waar gewenst aan huis te helpen met al uw vragen. Neem gerust contact met ons op via 0592 261956 of info@tendenz-wonen.nl

Bezorg en Installatieservice
Zoals in de persconferentie is gemeld, mogen wij nog steeds uw nieuwe meubels bij u bezorgen en installeren. Wij leggen hierbij wel de beslissing bij u neer. Onze professionele teams staan zoals afgesproken voor u klaar. Wanneer u nog aan het wachten bent op uw nieuwe meubels en er nog geen bezorgafspraak is gemaakt, dan zullen wij u in de aankomende dagen contact met u opnemen om u te vragen of u het goed vindt dat wij uw meubels in de periode t/m 19 januari te bezorgen en installeren.
Wanneer uw geplande verwachte leverdatum na 19 januari 2021 staat, dan moeten wij u vragen om nog even geduld te hebben. Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van de verwachte leverdatum van uw order.

Bij u thuis
Wanneer u iemand van TendenZ wonen de komende periode thuis ontvangt, dan kunnen wij u gerust stellen dat al onze mensen zich strikt zullen houden aan de ingevoerde maatregelen. Wij willen u vragen hetzelfde te doen en geen afspraken te maken wanneer iemand in het gezin enige Covid-19 verschijnselen vertoond.
Wij willen u ontzettend bedanken voor uw geduld en begrip. Laten wij de aankomend weken goed op elkaar letten en er samen voor zorgen dat wij hier samen sterker uit komen.

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering