We hebben er allemaal vast meerderen in onze woning of kamer staan. Kasten we hebben ze allemaal nodig in onder andere de slaapkamer, de keuken, woonkamer en badkamer. Er zijn enorm veel verschillende kasten verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen en kleuren en materialen. De ontwerpen van kasten verschillen ook enorm van elkaar. In de slaapkamer kan je al meerdere verschillende kasten vinden die toch op elkaar af gestemd kunnen zijn. Zo vind je in de slaapkamer bijvoorbeeld een kledingkast die uit verschillende verdiepingen kan bestaan zo kan de onderkant van de kast bestaan uit een lade en daarboven een deel van de kasten die bestaat uit planken en de rest uit een rekje waar kleding aan kunt ophangen. Ook aan de binnenkant van de deuren kan gedacht zijn sommige ontwerpen hebben namelijk een spiegel aan de binnenkant van de deur. Daarnaast vind je vaak ook een nachtkastje waar misschien leesboeken in worden opgeruimd.

Er zijn dus allerlei verschillende stijlen hierbij kun je denken aan moderne kasten, vaak recht en met weinig opmerkelijke details. Ook bestaan ze vaak uit één kleur. Iedere woningstijl heeft vaak zo zijn eigen kleuren, maar ook zijn eigen vormen. Modern heeft dus vaak de kleuren zwart en wit en rechthoekige vormen. Bij een landelijk interieur worden vaak natuurlijke kleuren gebruikt hierbij kun je denken aan wat bruin tinten en vooral veel hout gebruik, maar ook leder wordt veel gebruikt. Het zelfde geldt weer voor een industriële kast waar vaak een robuuste stijl wordt gehanteerd. Zo worden ook deze verschillende stijlen bij kasten aangepast zodat ze precies bij het soort interieur passen.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.