Brix

Brix, Een echte toevoeging in elk interieur. Gedreven door enthousiasme voor het vak, is deze unieke collectie speciaal voor u ontworpen en samengesteld. Met ruim 16 jaar ervaring als groothandel in woonproducten geven wij antwoord op de vraag van nu.

Dankzij onze eigen meubelmakerijen in Indonesië werken wij nauw samen, waardoor wij van begin tot eind betrokken zijn bij de productie. De gehele collectie wordt vervaardigd uit natuurlijk gerecycled en gecertificeerd hout.

De kracht van Brix is het blijven zoeken naar unieke, vernieuwende items met karakter.

Brix meubelen

Assortiment

Brix staat voor vernieuwend en uniek. Een meubelcollectie bestaande uit eigentijdse meubelen waar de focus ligt op de combinatie van materiaal en vorm. Meubels met een twist vervaardigd uit stoere en natuurlijke materialen zoals staal en hout. Brix is hét merk met unieke elementen om interieurs een eigen karakter te geven.

Brix Bijzettafels

Brix ontwerpt en verkoopt handige stijlvolle Bijzettafels in veel verschillende ontwerpen. Dit maakt dat er altijd wel een Bijzettafel naar wens te vinden is in ons assortiment.

Brix Stoelen

De stoelen van Brix zijn stuk voor stuk vervaardigd uit natuurlijk gerecycled materiaal, en gecertificeerd hout. Dit maakt de Brix Stoelen tot een uniek stukje design, zoals hiernaast te zien is.

Brix Vloerkleden

De Brix Vloerkleden zien er stijlvol uit door het unieke design. Deze vloerkleden zijn beschikbaar in vele verschillende stijlen en kleuren. Bekijk ons assortiment en maak uw keuze voor zo’n prachtig vloerkleed.

Meer informatie? Ga dan naar de website van Brix (opent in nieuwe tabblad).
Naar website Brix
N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.