koopmans meubelen

Koopmans Meubelen

Voor een typisch Nederlands eiken meubelstuk in uw huis is Koopmans Meubelen uw leverancier. Dit geweldige merk heeft zich gespecialiseerd in eiken meubelen, zoals tafels, kasten en ook stoelen. De meubelgroothandel levert exclusief aan meubelspeciaalzaken in Nederland en België en wij, TendenZ Wonen, zijn een van de gelukkigen. Met een collectie van meer dan 600 modellen zijn we er van overtuigd dat de door u gewenste tafel, kast of stoel zich altijd tussen onze Koopmans Meubelen aanbod bevindt. Met meer dan 40 jaar ervaring is de meubelgroothandel niet alleen in staat om hoogwaardige en kwalitatieve meubelstukken aan te leveren, maar ook nog eens kijkend naar de trends. Van klassiek tot modern, Koopmans Meubelen heeft voor ieder wat wils.

Koopmans

Koopmans eettafel

Een van de populairste meubelstuk in de collectie is ongetwijfeld de eettafel. Het eikenhout kan een robuuste, klassieke of moderne uitstraling aan de tafel meegeven. Dit is tevens afhankelijk van het onderstel. Een Koopmans eettafel kan zowel met metalen als eikenhouten onderstel worden aangeschaft. Hoe u het ook wilt, in de meeste gevallen heeft de meubelgroothandel een passend product voor u in huis. Dat geldt ook voor als u op zoek bent naar bijpassende eetkamerstoelen. Bekijk het onderstaande aanbod en raak, net als ons, verwonderd door de schitterende meubelstukken van Koopmans.

Koopmans Tafels

In de collectie van de meubelgroothandel zitten prachtige tafels. De collectie is onderverdeeld in eet-, salon- en hoektafels. Bekijk rustig alle soorten tafels en beslis of er iets voor u tussen zit. De nummers staan voor het model van de betreffende tafel.

Eettafels

Salontafels

Hoektafels

Koopmans Stoelen

Eetkamerstoelen

Koopmans heeft een groot assortiment aan eetkamerstoelen die onder elke tafel passen. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en kleuren.

Koopmans Kasten

Naast stoelen en tafels maakt Koopmans tevens stijlvolle kasten. Het aanbod reikt van boeken- tot salonkasten en van boeken- tot spindekasten. Bekijk onderstaand de volledige kasten collectie van de meubelgroothandel. Wat u ook zoekt, laat u verleiden door eikenhouten kasten en het prachtige design.

Boekenkasten

Buffetkasten

Salonkasten

Spindekasten

Meer informatie? Ga dan via onderstaande link naar de website van Koopmans (opent in nieuwe tabblad).

Naar website

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.