Teak kasten

Teak kasten hebben nog dat echte karakter. Bent u op zoek naar een nieuwe teak kast voor in uw interieur? In de showroom van TendenZ Wonen in Gieten vindt u een uitgebreid aanbod van teakhouten meubelen, waaronder dus ook diverse teak kasten. Kom dan ook gerust langs en bekijk het complete assortiment.

Onderstaand aanbod is slechts een kleine greep uit het teakhouten aanbod. We verwelkomen u graag in onze winkel.

Lees meer >>

Toont alle 7 resultaten

Teak kast kopen?

Een dagje op zoek naar nieuwe meubels is niet compleet zonder een bezoek aan onze 3000 m2 grote showroom, waar de nieuwste trends op het gebied van interieur en wonen voor u klaarstaan. Wij hebben ontzettend veel soorten meubels. Niet alleen alle soorten kasten maar nog veel meer. Hieronder een greep uit ons assortiment;

Teakhout

Onze teak kasten worden gemaakt van het beste teakhout op de markt. Deze houtsoort is van zichzelf al enigszins vettig, waardoor het zichzelf beschermt. Het hout hoeft dan niet intensief behandeld te worden, waardoor de natuurlijke look van teak goed naar voren komt. Dit is één van de redenen dat meubels van teakhout erg gewild zijn. Naast deze handige kenmerken is het natuurlijk ook gewoon prachtig om te zien. Teak heeft namelijk heel veel karakter.

teak kastenOverige kasten

Zijn deze teakkasten toch niet waar u naar op zoek bent? We hebben van alle soorten teak meubels. Wat te denken van een tv meubel, tafel, salontafel of dressoirs. Bekijk ook eens onze vitrinekasten, deze zijn tegenwoorden heel erg populair. Of wat te denken van de prachtige industriële kasten?

Alle meubelen zijn te bewonderen in onze 3000M2 grote showroom in Gieten. We hebben daar het complete assortiment uitgestalt. U kunt hier zelf mooi combineren met alle verschillende soorten meubels. Zo krijgt u meteen een idee hoe het er thuis uit komt te zien. De medewerkers van TendenZ Wonen kunnen u van het juiste advies voorzien.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.