Teakhouten buffetkast

Met een teakhouten buffetkast of vitrinekast haalt u een waar pronkstuk in huis. In ons aanbod hebben wij diverse buffetkasten van teakhout. Naar wat voor maat u ook op zoek bent, met ons aanbod vindt u gegarandeerd uw gewenste meubelstuk. De buffetkasten zijn zowel praktisch als modieus ingericht zodat u er van alles in kwijt kunt. Van servies tot fotolijstjes en van boeken tot keukengerei. Richt het in zoals u dat wilt en, mocht u nog ruimte boven de kast hebben, zet er bijvoorbeeld een klok, plant of andere decoratie product op. Daarmee geeft u uw meubelstuk een prachtige uitstraling. Bekijk onderstaand ons uitgebreide aanbod en vindt ook uw gewenste teakhouten buffetkast.

Lees meer >>

Showing all 1 result

Soorten teakhouten buffetkasten

Bij TendenZ Wonen vindt u zoals gezegd diverse buffetkasten van teakhout. De meeste producten hebben een klassieke stijl, maar zijn modern ingericht. Het teakhout is geweldig materiaal dat het pronkstuk van uw (woon)kamer zal gaan vormen. We hebben zowel smalle als brede buffetkasten met ontzettend veel ruimte om uw gewenste spullen in te zetten. Het gehele assortiment hierin beschikt over 1 of meerdere raampjes zodat u erg mooi kunt zien wat er in de teakhouten buffetkast is geplaatst.

teakhouten buffetkast

Industriële buffetkast

Houdt u, net als ons, vaan een industrieel interieur? Dan hebben we voor u een prachtig exemplaar als buffetkast. Dat is onze industriële vitrinekast. Deze kast is gemaakt van teakhout en metaal en geeft niet alleen een stoere, maar ook een robuuste uitstraling. Doordat dit een vrij smal exemplaar is zal de kast in vrijwel elke woonkamer kunnen staan.

Persoonlijk advies

Voor persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Of het nu gaat om een advies bij een nieuwe teakhouten buffetkast, vitrinekast in wit of een bibliotheekkast. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor de juiste kast. Met onze ruime aanbod aan kasten hebben wij voor elke wens in het interieur een oplossing. Naast de teakhouten buffetkast hebben we namelijk nog meer prachtig meubilair. Ook als u zoekt naar bijvoorbeeld een dressoir of boekenkast bent u bij TendenZ aan het juiste adres.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

*max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.