Klepbanken

Wij hebben moderne en klassieke klepbanken of kerkbanken. Ons aanbod kunt u vinden op https://klepbank.nl/

Klepbanken | Kerkbanken

Klepbanken | Kerkbanken

Klepbanken en kerkbanken in alle soorten en maten. U bent al een tijd op zoek naar de perfecte klepbank of kerkbank. Wij hebben een ruim assortiment aan klepbanken waarvoor u zelf de maat en kleur kunt bepalen. Op deze manier kunt u de klepbank helemaal naar uw wens maken. Maak een keuze uit ons assortiment en maak uw eigen persoonlijke klepbank. Op deze manier zit u zelf aan de knoppen om de perfecte bank samen te stellen.

Soorten klepbanken

Wij hebben verschillende soorten klepbanken en kerkbanken. Er is voor ieder wat wils en voor elk interieur een mooie oplossing. De bank heeft verschillende namen en door de aanpassingen die je zelf kunt doen wordt het eenvoudig een kerkbank. Dit meubelstuk geeft extra karakter aan je woning. Een greep uit ons assortiment.

  • Hoekklepbank
  • Klepbank met leuning
  • Klepbank zonder leuning
  • Kerkbank

Kerkbanken

Doordat wij de banken in verschillende maten en kleuren leveren kunt u hem zelf ontwerpen zoals u dat wilt. Mocht uw kleur er niet bij staan, dan kunt u contact met ons opnemen. Er zijn dus twee benamingen voor deze prachtige banken. Laat u niet verwarren door de termen klepbank en kerkbank. Het gaat om dezelfde bank met alleen een andere benaming. Wij bespreken dan de mogelijkheden met uw voor de juiste klepbank.

U kunt ons aanbod bekijken en bestellen via onze andere webshop.

.

Toont alle 3 resultaten

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.