By-Boo stoelen

Met een stoel maakt u uw interieur af. Of dat nu geldt voor de woonkamer, kantoor, eetkamer of slaapkamer, een stoel past in elke ruimte en creëert een karakteristieke sfeer. Met een van onze By-Boo stoelen creëert u zo’n sfeer. TendenZ Wonen heeft voor u meerdere By-Boo stoelen in haar assortiment waarmee u uw huisinrichting compleet kan maken.

Collectie By-Boo stoelen

De collectie By-Boo stoelen is zowel karakteristiek als eenvoudig te noemen. De verschillende stijlen hebben een duidelijke eigen uitstraling die door de productnaam nog extra worden versterkt. Zo heeft het merk onder andere de Detention en Teacher in haar collectie. Stoelen die niet alleen met de naam, maar ook met de uitstraling u terug aan uw schooltijd doet denken. Voor een klassiek interieur zijn deze producten een geweldige aanvulling. Maar ook voor een moderne sfeer heeft By-Boo met de Hope, Logan en Wizzard een passende collectie. Bekijk direct de onderstaande collectie en laat je verassen door de prachtige stijlen.

Toont alle 2 resultaten

Makes a home

By-Boo is een specialist op het gebied van meubels en woonaccessoires. Naast stoelen ontwerpt en produceert het Nederlandse merk ook onder andere vloerkleden, kussens, tafels, decoratie, verlichting en nog veel meer. Het eigentijdse karakter is wat hierin de boventoon voert. Of hoe men zelf zegt: ‘By-Boo makes a home’. Het Nederlandse merk houdt met haar producten rekening met de huidige woontrends waar een eigen draai aan wordt gegeven. Het resultaat: ontzettend creatieve en karakteristieke producten die net even wat anders zijn. Het is daarom dat we bij TendenZ Wonen met trots producten van By-Boo aanbieden. Heeft u interesse? Bestel dan direct online of kom eens langs in onze 3000m2 grote showroom in Gieten.

Ook als u op zoekt bent naar design stoelen, eetkamerstoelen, industriële stoelen, tuinstoelen  of prachtige Maxfurn stoelen dan bent u welkom in onze showroom. Wij hebben namelijk een complete showroom. Banken, Tafels, kasten, fauteuils vindt u uiteraard ook in de showroom. 

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering