Tuinstoelen

Tuinstoelen zijn een belangrijk onderdeel van de tuin in zijn geheel. Bent u op zoek naar praktische en unieke stoelen voor in de tuin? Ook daarvoor is TendenZ Wonen uw meubelzaak. Met onze meerdere handgemaakte tuinstoelen van hout (teak) en praktische plastic tuinstoelen zit er altijd een product tussen dat past bij uw tuinwens. Of u nu teak tuinmeubelen met een licht gebogen of rechte rugleuning wilt hebben, met of zonder armleuning, TendenZ Wonen heeft het allemaal. Ook voor specifieke (op maat gemaakte) wensen kunnen wij u wellicht van tuinstoelen voorzien. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Lees meer >>

Showing all 2 results

Tuinstoelen hout

Handgemaakt, robuust en karakteristiek. Zo kunnen onze tuinstoelen van hout het beste worden omschreven. Teak is een fantastische houtsoort dat zeer lange tijd meegaat. Daar komt bij dat u niet vastzit een bepaalde kleur of lak. U heeft met onze houten tuinstoelen altijd de vrijheid om een andere kleur of lak aan te brengen. Ideaal toch?

tuinstoelen kopen

Teakhouten tuinmeubelen

De teakhouten tuinmeubelen zijn zeer gewilde producten in ons assortiment. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit, ook vanwege de prachtige uitstraling dat het aan uw tuin meegeeft. Een teaken tuinstoel is perfect om in de zomer een boek in te lezen, om buiten koffie te drinken of gewoon om te genieten van uw tuin en het prachtige weer. Met een kussen verbetert u erg eenvoudig het zitcomfort zodat u hier urenlang in kan genieten. Kom eens langs in onze showroom in Gieten (3000m2) waar u onze tuinstoelen teak kunt uitproberen. Ook kunt u direct online bij ons bestellen. Bekijk hiervoor direct het bovenstaande aanbod.

Plastic tuinstoelen

Naast de handgemaakte houten tuinmeubelen hebben we hele leuke plastic tuinstoelen in ons assortiment. Door de verschillende stijlen en diverse kleuren zijn deze stoelen een prachtige aanvulling op iedere tuin. Bij het afnemen van meer dan 4 stoelen zijn ze ook nog eens extra voordelig. U betaalt in dit geval geen verzendkosten. Een leuk aanvulling dus voor scholen, parken of kinderboerderijen.

Heeft u nog vragen over onze tuinstoelen, of wilt u graag op maat gemaakte tuinmeubelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het juiste advies of een offerte op maat. Ook als u op zoekt bent naar bijvoorbeeld:

dan bent u welkom in onze showroom.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

*max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.