Tuinstoelen

Tuinstoelen zijn een belangrijk onderdeel van de tuin in zijn geheel. Bent u op zoek naar praktische en unieke stoelen voor in de tuin? Ook daarvoor is TendenZ Wonen uw meubelzaak. Met onze meerdere handgemaakte tuinstoelen van hout (teak) en praktische plastic tuinstoelen zit er altijd een product tussen dat past bij uw tuinwens. Of u nu teak tuinmeubelen met een licht gebogen of rechte rugleuning wilt hebben, met of zonder armleuning, TendenZ Wonen heeft het allemaal. Ook voor specifieke (op maat gemaakte) wensen kunnen wij u wellicht van tuinstoelen voorzien. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Lees meer >>

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

*max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.