Ronde tafels

Ronde tafels

Ronde tafels is een van de huidige trends. Zoals je van ons mag verwachten hebben wij de ronde tafels beschikbaar in verschillende types en afmetingen. We hebben namelijk prachtige ronde eetkamertafels, bartafels en salontafels. Hierdoor kun je super goed combineren met deze ronde vormen. Je kunt ze uiteraard bij ons in de 3000M2 grote showroom bekijken. Zodat je goed kunt ervaren hoe de tafel in jouw interieur kan passen. De medewerkers van Tendenz kunnen u van uitstekend advies voorzien.

Lees meer >>

Toont alle 5 resultaten

Ronde tafelEettafel rond

We zien dat de ronde vormen het meest worden gebruikt bij het eettafel rond model. Het is niet een van de traditionele vormen voor een tafel. Het is echter ideaal in kleine ruimte. De tafel is dan namelijk heel erg praktisch en kan ook goed in een hoek geplaatst worden. Terwijl je er wel helemaal rondom kan zitten. Ideaal voor het avond eten met de familie of een spelletjes avond. Deze types maken ook echt een opmars en wordt meer geaccepteerd. Zeker in de grote steden waar er minder ruimte is zie je ze heel veel. In onze showroom hebben we ook veel accessoires waardoor je meteen al mooi kunt combineren.

Verschillende type tafels

Zoals eerder al aangegeven hebben we verschillende type tafels. We hebben de salontafels bijvoorbeeld van massief mangohout met een stalen frame. Maar ook een eetkamertafel van acciahout of een met een RVS onderstel. Sommige zijn zelf draaibar en daardoor in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je mooi de hoogte aanpassen als je bijvoorbeeld aan de tafel wilt werken. Of als de kids aan de tafel willen spelen. Wij hebben in onze showroom ontzettend veel producten op voorraad. U kunt daardoor heel veel bekijken en ervaren. Naast deze tafels hebben we ook nog onderstaande soorten;

Kijken en kopen

Met dit uitgebreide aanbod verwachten we dat er zeker wel iets voor u tussen kan zitten. Alle producten zijn in onze showroom te bekijken en te ervaren. Zodat je echt kunt voelen en zien wat er in het interieur gaat passen. En wat natuurlijk ook nog comfortabel is. Mocht u direct online willen bestellen dan kan dat ook. Wij bezorgen de producten gewoon bij u thuis. Dit doen wij op korte termijn zodat u snel van de nieuwe meubels kunt genieten. Kijk gerust nog rond in de shop en via het menu bovenin kunt u verder navigeren. Bent u enthousiast geworden? Dan zien wij u graag terug in onze showroom in Gieten.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.