Teakhouten tafels

Teakhouten tafels zijn er in heel veel vormen. Bent u op zoek naar een Teakhouten tafel om uw interieur compleet te maken? Er is veel aanbod en het is moeilijk om de juiste keuze te maken. Het is een zoektocht naar de juiste maat en uitstraling. Door rustig naar ons aanbod te kijken krijgt u een duidelijk inzicht van ons aanbod. Er is vast een van de tafels die aansluit bij uw wens. Elk interieur heeft zijn eigen meubelstuk nodig. Wij helpen u daar graag bij.

Lees meer >>

Toont alle 3 resultaten

Soorten Teakhouten tafels

Wij hebben een sterk aanbod van teakhouten tafels. Hiermee spelen we goed in op wens. Veel van de tafels zijn namelijk op maat te maken. Zo heeft u altijd de tafel die bij uw interieur past. Kijk rustig rond en bedenk dus ook dat u ze op maat kunt laten maken. Wij hebben de volgende soorten tafels:

Aanbod

Met dit uitgebreide aanbod aan tafels van teakhout zit er vast iets voor u bij. Uiteraard bezorgen wij de tafels bij u aan huis. Wij zorgen dat de tafel snel geleverd wordt zodat u meteen veel plezier heeft van uw nieuwe meubel.

Naast de teakhouten tafels hebben we een compleet assortiment voor uw gehele interieur. Bent u op zoek naar een nieuwe fauteuil, een bankstel of een compleet nieuwe inrichting in een industrieel design? Kom gerust eens kijken in onze grote showroom in Gieten. Deskundig personeel geeft u graag een advies op maat.

Uiteraard kunt u ook direct online uw gewenste tafel bestellen. Maak er helemaal uw eigen tafel van door de afmetingen en de tafelpoten zelf te kiezen.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.