Projectinrichting Horeca

De projectafdeling van TendenZ Wonen helpt horeca-ondernemers met het inrichten en creëren van mooie, sfeervolle en functionele ruimtes. TendenZ Wonen heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan als projectinrichter voor kantoren, vakantiewoningen, winkels en horecagelegenheden. Indien nodig werken we hiervoor samen met interieurarchitecten, stylisten en ontwerpstudios’s uit het ons uitgebreide netwerk. TendenZ Wonen regelt de projectinrichting van A tot Z en in nauwe samenspraak met u maken we er iets moois van!

Waarom TendenZ als projectinrichter voor uw zaak?

• Groot assortiment meubelen geschikt voor restaurants en horeca
• Veel maatwerk opties
• Altijd een persoonlijke aanpak
• Korte levertijden
• En gunstige prijzen (dankzij eigen import)

Zo pakken onze inrichters uw horecazaak aan

Elk project is uniek en vraagt om zijn eigen aanpak. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. We luisteren naar uw wensen en bepalen wat u nodig heeft om uw droominrichting te realiseren binnen uw budget. Wij laten u meubels zien in onze showroom van maar liefst 3000m2 en denken actief met u mee over de juiste inrichting voor uw project. De inrichting moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en functioneel. De uitkomst van het gesprek vertalen wij naar een vrijblijvende offerte en advies. Na akkoord gaan wij volgens de afgesproken planning aan de slag met de realisatie van uw projectinrichting. We zorgen dat alles snel, volgens afspraak en netjes wordt opgeleverd.

Projectinrichtingen die wij realiseerden

TendenZ Wonen prijst zich gelukkig met meerdere mooie opdrachtgevers uit de horecasector. Voor hen realiseerden wij een op maat gemaakte projectinrichting. Benieuwd naar onze werk? Hieronder ziet u een selectie van eerder gedane projecten en tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij u meer foto’s en voorbeelden laten zien.

Uw horeca zaak aanpakken? Maak een afspraak.

Bent u benieuwd wat ons team voor u kan betekenen? Of we wenst u vrijblijvend een offerte te ontvangen? Mail naar info@tendenz-wonen of bel naar 0592-261 956. Graag tot horens!

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering