By-Boo

By-Boo is een nieuw, jong en dynamisch merk met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag. Als groothandel in woonartikelen en accessoires bieden wij stijlvolle en eigentijdse producten. Ons variërend assortiment speelt in op de “must have’s” van nu. De artikelen van By-Boo zijn de finishing touch voor elk interieur. Bekijk onderstaand het verbluffende aanbod, van stoelen tot vloerkleden. Toch niet helemaal uw smaak? Bekijk dan eens onze Brix of Easy Sofa collectie.

By-Boo

Assortiment

By-Boo Stoelen

By-Boo verkoopt stoelen verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en kleuren. Hierdoor passen ze bij elke gelegenheid zoals aan eettafels, als stoelen voor buiten of voor andere doeleinden.

By-Boo Bijzettafels

Onze bijzettafels verschillen in maten en materialen. Zo kan je kiezen uit tafels met of zonder opslag, of kan je kiezen uit bijzettafels of koffietafels.

By-Boo Accessoires

Vloerkleden

Bij By-Boo is er een groot assortiment aan vloerkleden. Hierbij kan je kiezen uit verschillende kleuren, patronen en oppervlaktes.

Kussens

Het merk heeft een groot assortiment aan kussens met verschillende kleuren, patronen en maten waardoor ze bij elke bankstel passen.

Decoratie

Meer informatie? Ga dan naar de website van By-Boo (opent in nieuwe tabblad).

Naar website

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.