Easy Sofa banken

In de 3000 m2 grote showroom in Gieten heeft TendenZ Wonen vele prachtige banken uitgestald. Online ontvangt u van ons een rustige weergave, bijvoorbeeld per merk. Zo ook voor de Easy Sofa banken. Stijlvolle banken, geschikt voor elk interieur. Hoe dat kan? De banken van Easy Sofa zijn verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen en diverse stof- of leersoorten. Neem bijvoorbeeld de Easy Sofa bank Cavera/ Le Mans, verkrijgbaar in vele verschillende stofgroepen, laat staan stofsoorten. Neem vrijblijvend contact op voor de diverse keuze mogelijkheden met Easy Sofa banken.

Lees meer >>

Toont alle 16 resultaten

Easy Sofa hoekbank

TendenZ Wonen heeft meerdere pareltjes van Easy Sofa in het assortiment, met name hoekbanken. Op zoek naar zo’n Easy Sofa hoekbank? Bekijk dan eens het onderstaande aanbod. Wij hebben meerdere exemplaren in ons assortiment en hebben zo voor ieder wat wils. Een Easy Sofa hoekbank, zoals de Edmond, wordt geroemd door haar grote verscheidenheid ten opzichte van andere merken en hoekbanken. Het bedrijf achter het zitmeubel merk is jong en dynamisch en probeert op een unieke wijze eigentijdse zitmeubelen te produceren. Wij van TendenZ Wonen kunnen deze gedachte onderschrijven, want we krijgen immer positieve reacties van Easy Sofa bank bezitters te horen.

Populaire Easy Sofa banken

Wij hebben voor u meerdere Easy Sofa banken in onze showroom uitgestald. Kom dan ook gerust eens langs om te zien hoe het voelt en ervaart om op een van onze kwaliteitsbanken te zitten. Uiteraard vindt u hier de meest populaire Easy Sofa banken. Met name de Darvin, Guilio en Bagnes zijn populaire bankstellen uit ons assortiment. Dit heeft grotendeels te maken met dat ze compleet naar wens zijn samen te stellen. Of u nu een lederen of stoffen bekleding wilt, als hoekbank of als 2- of 3-zits, u bepaalt hoe uw Easy Sofa bank eruit komt te zien. Kijk dan ook gerust nog eens door ons aanbod om uw gewenste bankstel te vinden. Passen onze Easy Sofa banken niet helemaal bij uw smaak? Geen zorgen, TendenZ Wonen biedt nog vele andere kwaliteitsbanken en gerenommeerde merken.

Overige bankstellen van kwaliteitsmerken

Kom langs bij TendenZ Wonen!

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u een Easy Sofa bank kopen? Dat kan eenvoudig online of bij ons in de winkel. We begrijpen dat u het gewenste bankstel eerst wilt proberen alvorens tot aankoop over te gaan. Wij nodigen u dan ook graag uit om langs te komen bij TendenZ Wonen in Gieten. Hier hebben wij een 3000m2 grote showroom waarin wij al onze bankstellen hebben uitgestald. Hier kunt u testen, voelen en ervaren. Alles zodat u jarenlang van uw nieuwe Easy Sofa kunt genieten!

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering