Buffetkast

Een buffetkast is een echte blikvanger in de woonkamer of woonkeuken. Er zit heel veel ruimte in de kasten die wij hebben. Dit is ook een mooie manier om het servies te laten zien. Daarnaast heb je ook nog de lades beneden waar je heel veel spul achter weg kunt stoppen. Bekijk hieronder alle buffetkasten die wij in onze showroom hebben. Verschillende stijlen en varianten zodat er altijd wel een geschikt kast tussen moet zitten. Allemaal uiteraard te bekijken in onze 3000M2 grote showroom in Gieten.

Lees meer >>

Toont alle 2 resultaten

Soorten buffetkasten

Wij hebben verschillende soorten buffetkasten in ons assortiment opgenomen. Dit hebben we gedaan omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Iedereen kent natuurlijk de klassieke buffetkast met de glazen ramen aan de bovenkant en de dichte deuren aan de onderkant. We hebben deze in heel veel verschillende varianten. Denk aan gesloten deurtjes aan de zijkant en glas in het midden. Of verschillende vlakken over de hele breedte. Door de verschillende varianten en uitvoeringen past het in landelijke, industriële en moderne interieurs.

Showroom

Onze 3000M2 grote showroom staat in gieten. We hebben hier een groot deel van onze meubels uitgestald. Allemaal in verschillende zettingen zodat u goed kunt bepalen of het in uw huis gaat passen. Naast de meubels ook verschillende soorten accessoires om het geheel compleet te maken. Laat u adviseren door de medewerkers van TendenZ wonen en maak er een geslaagde dag van. Uiteraard zijn de meubels ook online in onze webshop te bestellen.

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering