Buffetkast

Een buffetkast is een echte blikvanger in de woonkamer of woonkeuken. Er zit heel veel ruimte in de kasten die wij hebben. Dit is ook een mooie manier om het servies te laten zien. Daarnaast heb je ook nog de lades beneden waar je heel veel spul achter weg kunt stoppen. Bekijk hieronder alle buffetkasten die wij in onze showroom hebben. Verschillende stijlen en varianten zodat er altijd wel een geschikt kast tussen moet zitten. Allemaal uiteraard te bekijken in onze 3000M2 grote showroom in Gieten.

Lees meer >>

Toont alle 9 resultaten

Soorten buffetkasten

Wij hebben verschillende soorten buffetkasten in ons assortiment opgenomen. Dit hebben we gedaan omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Iedereen kent natuurlijk de klassieke buffetkast met de glazen ramen aan de bovenkant en de dichte deuren aan de onderkant. We hebben deze in heel veel verschillende varianten. Denk aan gesloten deurtjes aan de zijkant en glas in het midden. Of verschillende vlakken over de hele breedte. Door de verschillende varianten en uitvoeringen past het in landelijke, industriële en moderne interieurs.

Kasten

We hebben niet alleen deze kasten in ons assortiment. We willen namelijk graag dat u kunt slagen voor het gehele interieur. Naast deze buffetkasten hebben wij nog veel meer prachtige kasten. Wat te denken van onderstaande;

buffetkast

Ga je toch liever voor de industriële look? Ook daarvoor hebben wij prachtige kasten, tafels en stoelen. We hebben bijna alles op voorraad waardoor u meteen van de meubels kunt genieten.

Showroom

Onze 3000M2 grote showroom staat in gieten. We hebben hier een groot deel van onze meubels uitgestald. Allemaal in verschillende zettingen zodat u goed kunt bepalen of het in uw huis gaat passen. Naast de meubels ook verschillende soorten accessoires om het geheel compleet te maken. Laat u adviseren door de medewerkers van TendenZ wonen en maak er een geslaagde dag van. Uiteraard zijn de meubels ook online in onze webshop te bestellen.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.