Zakelijk bestellen bij Tendenz wonen

Heb je voor je bedrijf of project, tafels, stoelen of woonaccessoires nodig?
Bij Tendenz wonen kun je ook als zakelijke klant terecht. Voor één artikel, maar ook voor een grote bestelling aan artikelen.

Horeca

Van sportkantine of restaurant tot hotel. Wij zijn uw ervaren partner voor horeca-meubilair zoals barkrukken, eetstoelen, vergaderstoelen, tafels en verlichting.

MKB

Heeft u een eenmanszaak, wij zijn uw partner bij het inrichten van uw kantoor, kantine of receptie. Bel voor de mogelijkheden!

Groot zakelijk / Corporate

Voor enkele stoelen of het volledig inrichten van uw boardroom en bedrijfskantine bent u bij ons aan het juiste adres. Bel met onze stylistes voor vrijblijvend advies.

Tendenz wonen heeft ruime ervaring met zakelijke klanten. Bespreek gerust je ideeën en vragen en je ontvangt van ons een passend voorstel, geheel afgestemd op jouw wensen en een deskundig advies.

  Interieuradvies in onze showroom te Gieten (Drenthe)

  In onze showroom te Gieten (Drenthe) van ruim 3000m2 kunnen we u diverse mogelijkheden laten zien. We laten u meubels zien die passen bij uw stijl en we denken mee over bijpassende accessoires en materialen. In onze winkel beschikken we tevens vele kleur- en materiaalstalen.

  Veel meubels kunnen worden geleverd als maatwerk, waardoor ze exact aan uw persoonlijke wensen zullen voldoen. Tijdens uw persoonlijke interieuradvies nemen u mee door het uitgebreide aanbod en interieurmogelijkheden en gaan samen met u op zoek naar uw droomstijl en -interieur! De mogelijkheden zijn eindeloos en dat gewoon om de hoek in Drenthe!

  Een afspraak is zo gepland, neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!
  Wij heten u van harte welkom in onze winkel. De koffie staat klaar!

  N

  Veel voorraad

  N

  3000m2 showroom

  N

  Snelle levering