Leren banken

Bij TendenZ Wonen zijn we gek op onze leren banken. Onze Nederlandse meubelfabrikanten Het Anker en EasySofa maken hoogwaardige lederen bankstellen met prachtige designs zoals bijvoorbeeld de prachtige leren loungebanken. Hierdoor zijn de leren banken in ons assortiment niet alleen van zeer goede kwaliteit, maar hebben ze ook nog eens een uniek en karakteristiek uiterlijk. Jazeker, met een leren bank haalt u een waar pronkstuk in huis. Als heerlijke zitmeubel én als belangrijke aan/invulling van uw interieur.

Lees meer >>

Toont alle 46 resultaten

Stijlvol interieur

Een leren bank maakt ieder interieur een stukje chiquer. Waar in het verleden een leren bank nog voor een exclusieve en klassieke uitstraling werd aangeschaft, daar past het tegenwoordig ook bij een meer moderne woonstijl. Door de vele keuzes in ledersoorten kunt u uw gewenst bankstel helemaal naar eigen smaak samenstellen. Of u nu op zoek bent naar een 2-zits of wat groters, zoals één van onze leren loungebanken, met de lederen bankstellen van TendenZ Wonen maakt u van uw interieur een stijlvol interieur. Ons assortiment biedt een keur aan diverse banken met ieder hun eigen karakteristieken; gaat u voor een stevige zit of een wat zachtere en heeft u voorkeur voor een hoge rug of armleuningen? Daarnaast zijn de bankstellen leverbaar in diverse opties, kleuren, lengtes en leersoorten.

Leersoorten

Leer wordt in de meubelbranche gezien als verzamelbegrip. Iedereen kan leer onderscheiden van stof, maar binnen het leder zijn er nog ontzettend veel soorten. We begrijpen uiteraard dat u de vele leersoorten wilt voelen en ervaren. Daarvoor nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze showroom in Gieten. Hier kunt u alle mogelijke leersoorten bekijken, voelen en ervaren. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Een leren bank kopen zonder erop gezeten te hebben is namelijk een lastige klus!

Leren loungebanken

Bij TendenZ Wonen heeft u in de meeste gevallen een ruime keuze in opstellingen en afmetingen voor de leren banken. Van een mooie hoekbank tot 3-zits, wij hebben altijd een bankstel dat past in uw (woon)kamer en bij uw woonstijl. Ook voor als u wat meer ruimte heeft om een van onze zitmeubelen te plaatsen, hebben we een geweldig aanbod. In dit soort gevallen kunt u denken aan leren loungebanken. Deze bankstellen vormen echt het centrale meubelstuk in huis en geven u de mogelijkheid om met vele personen comfortabel op uw bank te zitten. Onze leren loungebanken bestaan vaak uit 3 of 4 losse bankelementen waardoor er één prachtig geheel ontstaat. Ontdek de mogelijkheden in onze 3000m2 grote winkel. Hier staan zelfs een aantal als showmodel uitgestald. Bekijk in onze webshop of winkel ook ééns bij het grote aanbod aan:

Leren bank kopen?

Heeft u een bankstel gevonden dat past bij uw smaak? Kom dan gerust langs om deze (en eventueel andere zitmeubelen) uit te testen. Een leren bank kopen zonder erop gezeten te hebben is namelijk niet ideaal. Onze medewerkers informeren u graag en geven u het beste advies. Ook voor vragen omtrent een betreffend product staan wij voor u klaar. Neem hiervoor contact met ons op. Wellicht tot snel in Gieten!

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering