Stoelen

Stoelen vormen een belangrijk onderdeel van elk interieur. Misschien zelfs wel hel belangrijkste stuk meubilair in uw woning. Want zonder een goede stoel is het minder prettig om lekker te zitten eten, een boek of krant te lezen of tv te kijken. Voordat u een stoel gaat kopen is het van belang dat u weet waar u hem voor gaat gebruiken. Een exemplaar voor in de woonkamer is op veel fronten anders dan eentje voor bij de eettafel of in de tuin. Want of het nu gaat om eetkamerstoelen, fauteuils of barkrukken, uw stoelen zijn altijd zichtbaar.

Ons aanbod varieert dan ook enorm, maar alle stoelen hebben met elkaar gemeen dat ze heerlijk zitten. Van leer tot diverse soorten kunststof, van metaal tot hout en in de hipste kleuren. Wij hebben altijd een model op voorraad dat past bij uw smaak en inrichting.

Lees meer >>

Resultaat 1–60 van de 99 resultaten wordt getoond

Stoelen kopen

Bij de aanschaf van stoelen is het belangrijk dat u er comfortabel op zit. Aan een stoel die niet lekker zit heb je niet veel. De juiste hoogte van een stoel zorgt bovendien voor een ergonomisch correcte houding. Dit voorkomt rug- en nekklachten. Met name wanneer u een groot deel van de dag op een stoel zit, zijn dit belangrijke factoren om rekening mee te houden. Daarom raden we ook altijd aan om een bezoek aan onze showroom te brengen en verschillende stoelen uit te proberen, voordat u overgaat tot misschien wel een verkeerde aankoop. De specialisten in onze winkel helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikte stoel.

Merken

Bovenstaand treft u onze hoogwaardige Nederlandse kwaliteit stoelen van diverse merken. Naast stoelen heeft elk merk ook andere artikelen zoals vloerkleden, salontafels en kasten. Uiteraard kunt u ook daarvoor terecht bij TendenZ Wonen.

Naast alle soorten stoelen hebben wij in onze showroom (3000 m2) nog veel meer producten. Kom eens langs en bekijk alle soorten meubels die we aanbieden. Bij ons kunt u terecht voor uw gehele interieur!

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering