Bankstellen

Wilt u een nieuw bankstel kopen? Bij TendenZ Wonen vindt u scherp geprijsde bankstellen van hoogwaardige kwaliteit. Wij werken enkel en alleen samen met gerenommeerde meubelmakers. Denk hierbij aan topmerken zoals Het Anker en SEVN. De meeste parels hebben wij in onze 3000m2 grote showroom in Gieten uitgestald, maar uiteraard kunt u een bank naar keuze ook simpel online bestellen.

Onderstaand vindt u al onze bankstellen. Klik op het product voor meer informatie. Meer weten over bankstellen van TendenZ Wonen?

Lees meer >>

Resultaat 1–60 van de 166 resultaten wordt getoond

Soorten Bankstellen

De mogelijkheden zijn vaak eindeloos. Maten, bekledingen en zelfs bankpoten kunt u zelf kiezen. Zo kunt u uw gewenste bankstel helemaal naar eigen smaak samenstellen. Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat we voor iedereen een geschikt bankstel hebben. Wilt u één van onze bankstellen kopen, maar het liefst ook nog specialistisch advies ontvangen? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Bankstellen
We hebben o.a.:

Exclusief of goedkoop bankstel?

Bij TendenZ Wonen vindt u, zoals u ziet, een ruim assortiment in bankstellen. Niet alleen in soorten en maten, maar ook voor in de portemonnee. Van de meest exclusieve banken van Het Anker, tot een goedkoop bankstel of showroommodel. Wat uw budget ook is, bij TendenZ Wonen slaagt u gegarandeerd in uw zoektocht naar een nieuw bankstel. Komt u er niet helemaal uit? Of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Bel ons op 0592 261 956 of mail naar info@tendenz-wonen.nl.

Kom langs bij TendenZ Wonen!

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u een van onze bankstellen kopen? Dat kan eenvoudig online of bij ons in de winkel. We begrijpen dat u het gewenste bankstel eerst wilt proberen alvorens tot aankoop over te gaan. Wij nodigen u dan ook graag uit om langs te komen bij TendenZ Wonen in Gieten. Hier hebben wij een 3000m2 grote showroom waarin wij al onze bankstellen hebben uitgestald. Hier kunt u testen, voelen en ervaren. Alles zodat u jarenlang van uw nieuwe bankstel kunt genieten!

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.