Het Anker banken

Op zoek naar het A-merk onder de banken? Zoek dan niet verder en vindt op deze pagina een bank van Het Anker dat aansluit op uw wensen. Het Anker banken zijn geweldige Nederlandse bankstellen. Ieder bankstel met haar eigen kenmerken. De ene met haar moderne uitstraling, de andere met haar klassieke. En de een met een stevig actief zitcomfort, de andere met een zeer comfortabele, zachtere zit. Bij Het Anker banken is duidelijk op te merken Het Anker de bank als centrale meubelstuk van het huis zien. Dit doet de meubelindustrie als sinds 1928 en sindsdien is men een gerespecteerd meubelfabrikant en uitgegroeid tot marktleider in de Benelux.

Onderstaand vindt u al onze banken van Het Anker. Klik op het product voor meer informatie. Meer weten over dit merk, klik dan hier. Wilt u meer informatie over de bankstellen?

Lees meer >>

Toont alle 33 resultaten

Assortiment in Het Anker banken

Neem bijvoorbeeld de bank Malaga, een stoer en eigentijds bankstel. In onze showroom vindt u deze bank uitgevoerd in mixed fluweel en als hoekopstelling. Bekijk bovenstaand het gehele assortiment van Het Anker. Benieuwd naar het zitcomfort van een bankstel van Het Anker? Kom eens langs in onze 3000m2 meter grote showroom in Gieten en voel en ervaar zelf de topproducten van Het Anker.

Modern & klassiek

Zoals gezegd heeft Het Anker een ruim aanbod, van moderne tot klassieke bankstellen. Allen gemaakt in Nederland met de allerbeste materialen. Het Anker haalt het beste leder hoofdzakelijk uit Italië en de stoffen zijn afkomstig van toonaangevende Europese fabrikanten. Op deze manier bent u zowel met een leren als stoffen bank van Het Anker verzekerd van de beste kwaliteit. Waar gaat u voor?

Andere merken banken

Kom langs bij TendenZ Wonen!

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u een van onze Het Anker banken kopen? Dat kan eenvoudig online of bij ons in de winkel. We begrijpen dat u het gewenste bankstel in combinatie met het soort stof of leder eerst wilt proberen alvorens tot aankoop over te gaan. Wij nodigen u dan ook graag uit om langs te komen bij TendenZ Wonen in Gieten. Hier hebben wij een 3000m2 grote showroom waarin wij al onze bankstellen hebben uitgestald. Hier kunt u testen, voelen en ervaren. Alles zodat u jarenlang van uw nieuwe bank van Het Anker kunt genieten!

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering