Niets is zo persoonlijk als uw eigen woning. Uw persoonlijke smaak bepaald of zich thuis voelt of niet, onze interieuradviseurs begrijpen dat als geen ander! Komt u er zelf niet uit met het inrichten van uw woning? Vindt u sfeervol inrichten van uw woning een lastige opdracht? Onze interieuradviseurs helpen u graag! Vraag een interieuradvies bij TendenZ Wonen aan. Dat kan ik onze winkel of bij u thuis.

Uw droominterieur binnen handbereik

De grote hoeveelheid stijlen, trends en materialen maken dat u snel door de bomen het bos niet meer ziet. Waar te beginnen? Er zijn tegenwoordig zó ontzettend veel keuzemogelijkheden in banken, stoelen, wandbekleding en raambekleding dat het u snel kan duizelen. Met een interieuradvies van TendenZ Wonen brengen wij overzicht in het aanbod en – nog veel belangrijker – ontdekken we samen wat uw stijl is en hoe we deze in uw huis kunnen realiseren.

Interieuradvies in onze showroom van 3000m2

Met een showroom van ruim drieduizend vierkante meter kunnen we u diverse mogelijkheden laten zien. We laten u meubels zien die passen bij uw stijl en we denken mee over bijpassende accessoires en materialen. In onze winkel beschikken we tevens over verschillende kleur- en materiaalstalen.

Veel meubels kunnen worden geleverd als maatwerk, waardoor ze exact aan uw persoonlijke wensen zullen voldoen. Tijdens uw persoonlijke interieuradvies nemen u mee door het uitgebreide aanbod en interieurmogelijkheden en gaan samen met u op zoek naar uw droomstijl en -interieur!

Maak een afspraak met onze adviseurs en kom langs voor een advies. Wij heten u van harte welkom in onze winkel. De koffie staat klaar!

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering