Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen geven karakter aan de eetkamer. Waar een bank of fauteuil de uitstraling van uw woonkamer grotendeels bepaalt, doen de eetkamerstoelen em de eetkamertafel dat in uw eetkamer. Het design van de eetkamerstoel komt pas echt tot uiting als het zowel bij uw eetkamer als uw eettafel past. Door het uitgebreide aanbod van TendenZ Wonen hebben wij altijd stoelen die aansluiten bij uw wensen. Of u nu kiest voor een retro of modern design, bij TendenZ Wonen slaagt u gegarandeerd. Neem onderstaand alvast een kijkje in ons online aanbod of kom sfeer proeven in onze showroom in Gieten. Hier hebben wij de meeste eetkamerstoelen voor u uitgestald zodat u ze kunt bekijken en het zitcomfort kunt ervaren.

Lees meer >>

Toont alle 39 resultaten

Retro eetkamerstoelen

Wij van TendenZ Wonen zijn gek op onze retro eetkamerstoelen. NietEetkamerstoelen alleengeven deze stoelen een unieke sfeer aan uw eetkamer, ook zijn de retro eetkamerstoelen helemaal terug aan het komen. Een klassiek en robuust interieur wint steeds meer aan populariteit. Wellicht dat onze industriële eetkamerstoelen bij u in de smaak vallen. Een prachtig Nederlands ontwerp met een knipoog naar de Bauhaus periode van nog voor de Tweede Wereldoorlog. Zo haalt u u een zeer historisch meubelstuk in een nieuw jasje in huis. We hebben ze met armleuning en zonder. Zowel in het bruin. zwart en wit. Bekijk alle kleuren hierboven.

Industriële eetkamerstoelen

Veel van deze retro modellen staan bekend als industriële eetkamerstoelen. Deze stoelen hebben een industrieel karakter. Dit karakter wordt gekenmerkt door metaal in combinatie met (kunst)leer. Industriële stoelen zijn er in vele soorten maten. Naast eetkamerstoelen beschikken we namelijk ook over bijvoorbeeld fauteuils met een industrieel tintje. Ideaal als je het interieur eens goed aan wilt gaan pakken. We hebben verschillende opstellingen zodat je echt kunt ervaren hoe het samen staat.

Ruime keuze stoelen

Dat betekent niet dat we geen designvolle en moderne zitmeubelen meer in ons assortiment hebben. Wij hebben namelijk voor ieder wat wils zodat u de eetkamerstoel vindt die aansluit op uw wensen. Van hoge tot lage modellen en van design tot retro eetkamerstoelen. Bij TendenZ Wonen slaagt u gegarandeerd.  Naast al deze prachtige meubels hebben we nog veel meer. Hieronder een greep uit ons assortiment;

Kom onze ruime keuze eens bekijken in onze 3000m2 grote showroom in Gieten. Hier kunt u het comfort van onze eetkamerstoelen op eigen gemak ervaren.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.