Vitrinekast

Op zoek naar een moderne vitrinekast? Bij TendenZ wonen hebben we een ruime keuze aan vitrine- of buffetkasten. Onze kasten zijn in vele soorten en maten. Of u nu een glazen, houten of witte uitvoering zoekt, wij hebben voor u de perfect vitrinekast in huis.

De teakhouten vitrinekasten zijn zeer populair. We hebben ze in vele soorten en maten: met en zonder lades, rieten mandjes, schuifdeuren en bajonet sluiting. Voor ieder wat wils. Onze moderne witte kast blijft echter de parel in ons assortiment. De schuifdeuren in combinatie met openslaande deuren maakt het niet alleen stijlvol, maar tevens uiterst gebruiksvriendelijk voor elke leeftijd. Deze vitrinekast in wit staat, net als alle andere kasten, uitgestald in onze 3000m2 grote showroom.

Lees meer >>

Toont alle 7 resultaten

Teakhouten vitrinekast

Teakhout is een zeer gewild houtsoort om meubelen mee te maken. Het hout hoeft namelijk niet te worden onderhouden en gaat zeer lang mee. Een teakhouten vitrinekast is wat u in geruime aantal in ons aanbod vindt. Van smalle tot brede en van servieskast tot hoekkast. TendenZ Wonen heeft verschillende moderne designs zodat er altijd een teakhouten vitrine- of buffetkast is die past bij uw interieur.

Vitrinekast

Vitrinekast wit

Was u op zoek naar een vitrinekast in het wit? TendenZ Wonen heeft meerdere moderne designs. Zo vindt u meerdere glazen witte vitrinekasten in ons aanbod. Word verbluft door het prachtige meubilair dat geschikt is voor elk interieur. Of u de kast nu wilt plaatsen tegen een gekleurde, donkere of witte muur, een witte vitrinekast past bij elke woonstijl.

vitrinekast wit

Fysiek en online kopen

Bij TendenZ Wonen kunt u zowel fysiek als online kopen. Stel, u wilt onze witte vitrinekast en u weet zeker dat u deze kast aan wilt aanschaffen. In dit geval is het ideaal om gebruik te maken van onze webshop. U plaatst het product eenvoudig in uw winkelmand en rekent veilig af. Wij zorgen vervolgens voor een levering aan huis. Zo heeft u al snel de beschikking over uw nieuwe vitrinekast! Toch begrijpen we het als u liever eerst uw gewenste product wilt zien. Ook dat is geen probleem. Al onze kasten hebben we als showmodel in onze winkel in Gieten staan. Hier kunt u dan ook rustig bekijken en bepalen of u de betreffende vitrinekast wilt kopen.

Showroom in Gieten

Toch liever een andere moderne vitrine- of buffetkast? Geen zorgen, wij hebben genoeg keuzes.

Bij TendenZ Wonen kunt u heerlijk sfeer proeven. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom van maar liefst 3000 m2 in Gieten! Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keus.

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering