Projectinrichting

De projectafdeling van TendenZ Wonen helpt zakelijke klanten en particuliere klanten met (vakantie)woningen in bezit met het inrichten en creëren van mooie, sfeervolle en functionele ruimtes. TendenZ Wonen heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan als projectinrichter voor kantoren, vakantiewoningen, winkels en horecagelegenheden. Indien nodig werken we hiervoor samen met interieurarchitecten, stylisten en ontwerpstudios’s uit het ons uitgebreide netwerk. TendenZ Wonen regelt de projectinrichting van A tot Z en in nauwe samenspraak met u maken we er iets moois van!

Waarom TendenZ Wonen als projectinrichter?

• Groot assortiment meubelen
• Veel maatwerk opties
• Altijd een persoonlijke aanpak
• Korte levertijden
• En gunstige prijzen (dankzij import)

Zo pakken onze inrichters uw project aan

Elk project is uniek en vraagt om zijn eigen aanpak. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. We luisteren naar uw wensen en bepalen wat u nodig heeft om uw droominrichting te realiseren binnen uw budget. Wij laten u meubels zien in onze showroom van maar liefst 3000m2 en denken actief met u mee over de juiste inrichting voor uw project. De inrichting moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en functioneel. De uitkomst van het gesprek vertalen wij naar een vrijblijvende offerte en advies. Na akkoord gaan wij volgens de afgesproken planning aan de slag met de realisatie van uw projectinrichting. We zorgen dat alles snel, volgens afspraak en netjes wordt opgeleverd.

Projectinrichtingen die wij realiseerden

TendenZ Wonen prijst zich gelukkig met meerdere mooie opdrachtgevers. Voor hen realiseerden wij een op maat gemaakte projectinrichting. Benieuwd naar onze werk? Hieronder ziet u een selectie van eerder gedane projecten en tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij u meer foto’s en voorbeelden laten zien.

Uw projectinrichting aanpakken? Maak een afspraak.

Bent u benieuwd wat ons team voor u kan betekenen? Of wenst u vrijblijvend een offerte te ontvangen? Mail naar info@tendenz-wonen of bel naar 0592-261 956. Graag tot horens!

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.