Easy Sofa

Easy Sofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Deze passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties. De meubelfabrikant laat zich niet alleen inspireren op internationale meubelbeurzen, maar kijkt ook naar andere branches en sectoren (denk aan fashion- industrial design en lifestyle) bij het ontwerpen van nieuwe meubels.

Door intensief samen te werken met zorgvuldig geselecteerde partners zijn ze in staat om in een kort tijdsbestek een complete collectie voor u te ontwikkelen. Easy Sofa is internationaal opererend en bedient zowel kleinere, individuele afnemers als grote inkoopcombinaties in zowel binnen- en buitenland. Bekijk gerust alle banken van de meubelfabrikant op TendenZ Wonen.

easy sofa

Bankstellen van Easy Sofa

Het merk Easy Sofa staat vooral bekend om haar bankstellen. Niet vreemd natuurlijk met die merknaam. Het merk onderscheidt zich door een zeer gevarieerd aanbod in banken, dit vormt tevens het speerpunt. Zo heeft Easy Sofa diverse rechte banken, maar ook zijn er stijlvolle hoekbanken waar u uit kunt kiezen. Daarbij heeft u niet alleen de mogelijkheid om te gaan voor een lederen bekleding, ook is er veel keus in uiteenlopende soorten en kleuren stoffen. Dit maakt dat u volledig naar eigen wens een unieke bankstel van de meubelfabrikant kunt samenstellen.

Graag verwelkomen we u in onze grote showroom – meer dan 3000 m2 – in Gieten. Daar vindt u alle meubelen van dit merk, alsmede diverse andere grote meubelmerken. Bovendien is er altijd een deskundig medewerker aanwezig die u van het nodige advies kan voorzien, zodat u met een goed gevoel – en een nieuw meubel – huiswaarts gaat.

Assortiment

Easy Sofa Bankstellen

De Easy Sofa Bankstellen staan mede bekend door de grote verscheidenheid met andere bankstellen. Het meubelmerk werkt geheel volgens eigen concept en ontwikkelt zodoende eigentijdse zitmeubelen, en dat is te zien aan de prachtige collectie.

Meer informatie? Ga dan naar de website van Easy Sofa. Klik hier (opent in nieuwe tabblad)
N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.