SEVN banken

TendenZ Wonen heeft een aantal fantastische merken in haar assortiment. Hier vallen zeker de banken van SEVN onder. SEVN banken staan bekend om haar trendy uitstraling. Het zitmeubel merk maakt naast banken ook design stoelen. Toch ligt de grootste focus op SEVN banken. Niet geheel vreemd gezien de prachtige exemplaren die wij aan mogen bieden.  Bekijk onderstaand het aanbod en stel je gewenste SEVN bank samen.

Toont alle 26 resultaten

Bank SEVN

Een bank van SEVN past perfect bij de persoon die de laatste meubeltrends in huis wil hebben. Het moderne karakter, of het nu gaat om een stoffen of leren bank, is in elk exemplaar terug te zien. Hiernaast zijn de SEVN banken gericht op maximale comfort. De bank SEVN Butterfly heeft bijvoorbeeld speciale zit- en rugkussens om zo een comfortabele houding aan te kunnen nemen. Klik hier om de specifieke product specificaties te lezen.

Populaire SEVN banken

Vrijwel al onze bankstellen van SEVN zijn op voorraad leverbaar. Een aantal hebben een langere levertijd of zijn beschikbaar via nabestelling. Bekijk daarvoor goed de productinformatie. Onze populairste SEVN banken hebben wij uiteraard in ons 3000m2 grote showroom in Gieten uitgestald. We hebben het dan over de Amarillo, Colorado en Regina. Hoewel we ze in verschillende stofsoorten in onze showroom hebben staan kunt u ze precies bestellen zoals u dat wilt. Alle drie de banken zijn verkrijgbaar in diverse leer- en stofsoorten. Bekijk de beschrijving van het betreffende product en/of kom eens langs in Gieten. Wij vertellen u graag meer over de hoge kwaliteit banken van SEVN.

Overige bankstellen van kwaliteitsmerken

Naast alle verschillende soorten banken zoals de hoekbank en loungebank hebben wij een een groot aanbod in verschillende tafels, stoelen, fauteuils, kasten en industriële meubels

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering