SEVN banken

TendenZ Wonen heeft een aantal fantastische merken in haar assortiment. Hier vallen zeker de banken van SEVN onder. SEVN banken staan bekend om haar trendy uitstraling. Het zitmeubel merk maakt naast banken ook design stoelen. Toch ligt de grootste focus op SEVN banken. Niet geheel vreemd gezien de prachtige exemplaren die wij aan mogen bieden. De bank SEVN Amarillo is de grote aandachtstrekker, maar daarnaast heeft TendenZ Wonen nog vele andere schitterende meubels van dit merk. Bekijk onderstaand het aanbod en stel je gewenste SEVN bank samen.

Toont alle 28 resultaten

Bank SEVN

Een bank van SEVN past perfect bij de persoon die de laatste meubeltrends in huis wil hebben. Het moderne karakter, of het nu gaat om een stoffen of leren bank, is in elk exemplaar terug te zien. Hiernaast zijn de SEVN banken gericht op maximale comfort. De bank SEVN Butterfly heeft bijvoorbeeld speciale zit- en rugkussens om zo een comfortabele houding aan te kunnen nemen. Klik hier om de specifieke product specificaties te lezen.
SEVN banken

Populaire SEVN banken

Vrijwel al onze bankstellen van SEVN zijn op voorraad leverbaar. Een aantal hebben een langere levertijd of zijn beschikbaar via nabestelling. Bekijk daarvoor goed de productinformatie. Onze populairste SEVN banken hebben wij uiteraard in ons 3000m2 grote showroom in Gieten uitgestald. We hebben het dan over de Amarillo, Colorado en Regina. Hoewel we ze in verschillende stofsoorten in onze showroom hebben staan kunt u ze precies bestellen zoals u dat wilt. Alle drie de banken zijn verkrijgbaar in diverse leer- en stofsoorten. Bekijk de beschrijving van het betreffende product en/of kom eens langs in Gieten. Wij vertellen u graag meer over de hoge kwaliteit banken van SEVN.

Overige bankstellen van kwaliteitsmerken

Naast alle verschillende soorten banken zoals de hoekbank en loungebank hebben wij een een groot aanbod in verschillende tafels, stoelen, fauteuils, kasten en industriële meubels

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.