MaxFurn Stoelen

MaxFurn stoelen zijn door het unieke karakter een prachtige toevoeging aan elke eethoek. MaxFurn biedt een zeer brede collectie aan prachtige design stoelen, elk met een frisse en eigentijdse uitstraling. Van eetkamerstoelen tot stoelen die niet misstaan in uw woonkamer. Het comfort van deze meubelen wordt als zeer prettig ervaren. Dat is dan ook een van de redenen dat dit merk keer op keer opnieuw wordt gekocht.

Lees meer >>

Toont alle 28 resultaten

Assortiment MaxFurn Stoelen Maxfurn stoelen

Het assortiment MaxFurn Stoelen loopt zeer uiteen. We hebben een aantal stoelen dat met leer is bekleed, maar ook de stoffen stoelen ontbreken uiteraard niet. Daarnaast varieert het aanbod in hoogte, vorm en natuurlijk zijn de stoelen in diverse kleuren leverbaar. Omdat MaxFurn stoelen worden gemaakt met behulp van moderne productiemethoden in eigen beheer, is het mogelijk dat veel producten op maat kunnen worden gemaakt en geleverd. Dit draagt ook bij aan een mooie prijs-kwaliteitsverhouding.

MaxFurn stoelen kopen

Bij de daadwerkelijke aanschaf van één of meerdere stoelen, is het natuurlijk belangrijkd dat u weet of ze wel prettig zitten. Daarom raden wij ook altijd altijd aan om niet op de gok een MaxFurn stoel te kopen, maar deze eerst te komen proberen in onze winkel. Natuurlijk kunt u eerst het online aanbod bekijken van MaxFurn stoelen en een keus maken. Vervolgens zien we u graag in onze showroom in Gieten om het gewenste model, of een paar verschillende modellen, te testen.

Compleet aanbod

Zowel online als in onze winkel zult u zien dat we niet alleen MaxFurn stoelen verkopen, maar ook zitmeubelen van diverse andere goede merken zoals:

Bovendien hebben we ook diverse andere soorten stoelen om echt in te ontspannen, zoals de relaxfauteuils van Chill Line. Kom dus vooral bij ons langs en ontdek uw smaak en het comfort van de Maxfurn stoelen en andere merken.

Ook als u op zoekt bent naar design stoelen, eetkamerstoelen, industriële stoelen, tuinstoelen  of prachtige Maxfurn banken dan bent u welkom in onze showroom.

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering