Maxfurn banken

Op zoek naar een nieuwe Maxfurn bank? TendenZ Wonen heeft een aantal schitterende banken in haar assortiment, onder andere van het bekende merk Maxfurn. Het zitmeubel merk, dat zich focust op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt, hanteert een aantal concepten waaruit verschillende stijlvolle Maxfurn banken uit voortvloeien. Denk hier bijvoorbeeld aan de bank Maxfurn Bugatti of Diza. Ontdek het heerlijke zitcomfort van deze leren banken. Natuurlijk ook modellen met een stoffen bekleding. Er is dus altijd een bank dat het best in uw interieur past

Toont alle 15 resultaten

Met meer dan 30 jaar ervaring weet het zitmeubel merk al jarenlang aan de meubelbehoefte van consumenten te voldoen. De prijs-kwaliteitsverhouding staat hoog in het vaandel en die wordt gegarandeerd doordat alle productlijnen in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd.

Maxfurn Banken

Maxfurn meubelen

De Maxfurn meubelen worden in Roemenië in een eigen fabriek geproduceerd door professionals. Maxfurn banken hebben een uniek en complementair karakter. Dit maakt dat het merk frisse, eigentijdse en innovatieve producten op de markt kan brengen. De meubels geven extra karakter aan elke woonruimte en geeft een unieke look. Op die manier krijgt u een warme sfeer in huis, wat zorgt voor gezelligheid en een prettig wooncomfort.

Assortiment Maxfurn

Benieuwd naar onze Maxfurn meubelen? Bekijk onderstaand ons aanbod en bestel gemakkelijk uw gewenste Maxfurn bank online. Of kom eens langs in onze showroom in Gieten. Daar hebben we maar liefst 3000 m2 aan woonplezier met een ruime keus aan diverse soorten meubelen en bijpassende accessoires. Ook van andere grote Nederlandse merken, zoals het Anker of SEVN.

Overige bankstellen

Ons assortiment biedt ook bankstellen en relax fauteuils van andere mooie merken. Bekijk het assortiment door op de button te klikken.

Relax fauteuils

Easy Sofa banken

Het Anker banken

SEVN banken

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.