Maxfurn banken

Op zoek naar een nieuwe Maxfurn bank? TendenZ Wonen heeft een aantal schitterende banken in haar assortiment, onder andere van het bekende merk Maxfurn. Het zitmeubel merk, dat zich focust op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt, hanteert een aantal concepten waaruit verschillende stijlvolle Maxfurn banken uit voortvloeien. Ontdek het heerlijke zitcomfort van deze stoffen en leren banken. Er is dus altijd een bank dat het best in uw interieur past.

 

Toont alle 7 resultaten

Met meer dan 30 jaar ervaring weet het zitmeubel merk al jarenlang aan de meubelbehoefte van consumenten te voldoen. De prijs-kwaliteitsverhouding staat hoog in het vaandel en die wordt gegarandeerd doordat alle productlijnen in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd.

Maxfurn meubelen

De Maxfurn meubelen worden in Roemenië in een eigen fabriek geproduceerd door professionals. Maxfurn banken hebben een uniek en complementair karakter. Dit maakt dat het merk frisse, eigentijdse en innovatieve producten op de markt kan brengen. De meubels geven extra karakter aan elke woonruimte en geeft een unieke look. Op die manier krijgt u een warme sfeer in huis, wat zorgt voor gezelligheid en een prettig wooncomfort.

Assortiment Maxfurn

Benieuwd naar onze Maxfurn meubelen? Bekijk onderstaand ons aanbod en bestel gemakkelijk uw gewenste Maxfurn bank online. Of kom eens langs in onze showroom in Gieten. Daar hebben we maar liefst 3000 m2 aan woonplezier met een ruime keus aan diverse soorten meubelen en bijpassende accessoires. Ook van andere grote Nederlandse merken, zoals het Anker of SEVN.

Overige bankstellen

Ons assortiment biedt ook bankstellen en relax fauteuils van andere mooie merken. Bekijk het assortiment door op de button te klikken.

Relax fauteuils
Easy Sofa banken
Het Anker banken

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering