Maxfurn Kasten

Het assortiment Maxfurn kasten bestaat uit twee prachtige series. De Express lijn en de Railway lijn. Beide series hebben dezelfde industriële stijl, maar verschillen in detail wel degelijk van elkaar. Gaat u voor een setje meubels van dezelfde serie, of vindt u het juist leuk om te experimenteren met meubelstukken van verschillende series van de Maxfurn kasten voor een speelser effect in uw interieur.

Maxfurn Expressmaxfurn kasten

De Maxfurn kasten uit de Express lijn worden gekenmerkt door de industriële look. Met een basis van hout, gecompleteerd door één of meerdere afwijkende deurtjes of lades. In plaats van hout is gekozen voor een stalen afwerking van een deel van de kast. Ook voor de handgrepen en poten is gekozen voor staal, om het geheel een stoere look te geven.

De lijn bestaat uit diverse soorten meubelen; tv-kasten, broodkasten, buffetkasten en natuurlijk dressoirs.

Maxfurn Railway

Zoals eerder gezegd hebben we twee series van de Maxfurn kasten in ons assortiment. Naast de Express serie is dat de Railway serie. Deze lijn vertoont absoluut gelijkenissen met de Express lijn, maar verschilt in detail. Zo bestaan ook de Railway kasten uit een basis van stoer hout en zijn ze afgewerkt met metalen handgrepen en details. De smallere latjes zijn een eyecatcher op deze kast.

Ook deze lijn bestaat uit verschillende modellen; een buffetkast, dressoir en tv meubelen. Combineer de meubelen uit dezelfde of verschillende series voor een uniek interieur, wat compleet uw smaak is.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.