Over TendenZ wonen

Wie is TendenZ

​Meubelzaak TendenZ Wonen is een jong en dynamisch bedrijf met een enthousiast team. Wij houden de nieuwste trends in meubelen scherp in de gaten. Zijn de leren banken nog populairder aan het worden? Dan zorgen wij voor een ruime keuze. Is de vitrinekast in wit of teakhoutvolledig tot bloei gekomen? TendenZ Wonen zorgt voor voldoende keuze tegen een scherpe prijs. Wij maken ons aanbod up-to-date zodat uw gewenste product altijd op voorraad is.

Adresgegevens:

Oelenboom 2d, 9461 VA Gieten, Nederland

TendenZ levert compleet ingerichte eetkamers

Wat bieden wij:

– Veel uit voorraad leverbaar
– Deskundig advies
– Meubelen op maat
– Snelle levering door eigen bezorgdienst
– Scherpe prijzen door eigen import

TendenZ heeft veel voor de woonkamer, van bank tot fauteuil!

Maatwerk

Bent u op zoek naar echt iets unieks, dan is maatwerk wellicht iets voor u. Wij hebben diverse mogelijkheden om meubels geheel naar wens te laten maken. U kunt hierbij denken aan tafels met afwijkende maten/kleuren, boekenkasten die een bepaalde maat moeten hebben, een luxe leren (hoek)bank in de door u gewenste stof of leersoort, alles is in overleg mogelijk. Vraagt u vrijblijvend een offerte aan.

TendenZ heeft veel voor de woonkamer, van bank tot fauteuil!

Voorraad

TendenZ beschikt over grote voorraden meubelen die gelijk vanaf de vloer en magazijn leverbaar zijn. Daarnaast hebben wij de beschikking over een eigen bezorgdienst die op korte termijn de door u gekozen producten bij u thuis bezorgt en mocht dat nodig zijn de meubels monteert.

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering