Hoekbanken

Hoekbanken zijn prachtige blikvangers in de woonkamer. Een leren of stoffen hoekbank bepaalt de sfeer van uw (woon)kamer. Kiest u voor robuust of modern en wilt de bank in een hoek of juist op een centrale plek. In een ruime woonkamer hoeft een hoekbank namelijk niet per se in een hoek te staan; middenin de kamer kan dan juist erg stijlvol zijn.

Naast hoekbanken heeft TendenZ Wonen ook chaise longues in het assortiment; een soort mini-uitvoering van de hoekbank. Onderstaand vindt u het gehele assortiment. Klik op het gewenste product voor meer informatie. Wilt u meer weten over hoekbanken?

Lees meer >>

Toont alle 41 resultaten

Leren of stoffen hoekbank?

Een bank kopen gaat altijd samen met een stukje comfort. Maar wat u comfortabel vindt, kan een ander niet altijd waarderen. Daarom hebben we een breed assortiment hoekbanken met zowel hoge als lage rugleuningen en verschillen tussen een zachte bank en stevigere kussens. Verkrijgbaar in diverse soorten en maten zit er altijd wel een hoekbank tussen die bij uw wensen past. Voor welke bekleding gaat u? Een leren of juist een stoffen hoekbank? U stelt uw gewenste bank samen zodat u maximaal kunt genieten van uw nieuwe hoekbank.

Hoekbanken

Voordelen hoekbanken

Hoekbanken bieden vele voordelen. Naast dat u geen ruimte in de hoek verspeelt en daarmee uw kamer efficiënt invult, kunt u in de meeste gevallen verschillende zit – en lig houdingen op de leren of stoffen hoekbank aannemen. Hoekbanken zijn daarbij ook uitermate geschikt in combinatie met een vloerkleed en/of salontafel. Door de vorm zullen een salontafel en vloerkleed vrijwel één geheel vormen met het bankstel. Ook hiervoor bent u bij TendenZ Wonen aan het juiste adres. Doe inspiratie op en kom langs in onze 3000m2 grote showroom. Hier hebben wij vele meubels en accessoires uitgestald zodat u precies kunt kijken wat past bij uw smaak.

Overige banken

Kom langs bij TendenZ Wonen!

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u een van onze hoekbanken kopen? Dat kan eenvoudig online of bij ons in de winkel. We begrijpen dat u het gewenste leren of stoffen hoekbank eerst wilt proberen alvorens tot aankoop over te gaan. Wij nodigen u dan ook graag uit om langs te komen bij TendenZ Wonen in Gieten. Hier hebben wij een 3000m2 grote showroom waarin wij al onze gehoekte bankstellen hebben uitgestald. Hier kunt u testen, voelen en ervaren. Alles zodat u jarenlang van uw nieuwe hoekbank kunt genieten!

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering