Fauteuils

Een schitterende en comfortabele fauteuil in huis, wie wil dat nou niet? Fauteuils zijn stoelen waar u heerlijk in kunt ontspannen na een lange dag van hard werken. Een mooie fauteuil is een pronkstuk in uw interieur. Zelfs in een strak en modern interieur staat een klassieke fauteuil toch zeer modieus. Vaak worden ze per twee gekocht. Naast elkaar in een woonkamer of bieden ze een heerlijke plek om samen te genieten. Of dat nu is onder het genot van een wijntje, of door te kijken naar uw favoriete televisieprogramma.

Wilt u ook genieten van zo’n comfortabele stoel? Bekijk dan direct het onderstaande aanbod of lees meer >>

Toont alle 58 resultaten

Leren fauteuils

Leren fauteuils
Bij TendenZ Wonen heeft u keuze uit verschillende fauteuils. Van een stoffen tot leren fauteuil en van een relaxfauteuil tot een Chesterfield. Wij hebben een ruim aanbod zodat u uw gewenste stoel altijd bij ons kunt vinden. Een van onze toppers is de vintage leren fauteuil. Een zeer comfortabele stoel van handmatig gekleurd leer dat een authentieke uitstraling geeft. Heerlijk om in te ontspannen. Hetzelfde geldt voor al onze andere fauteuils. Bij TendenZ Wonen bent u namelijk verzekerd van kwaliteit. Kom het ervaren in onze 3000 m2 grote showroom in Gieten of bestel direct online.

Fauteuils kopen?

Heeft u een mooi exemplaar gezien in ons online aanbod? Of toch niet precies wat u zoekt? Kom dan naar onze winkel om de fauteuil van uw keuze uit te proberen. Want ook al vindt u het een prachtige stoel; als het zitcomfort niet is wat u ervan had verwacht, is het beter om een andere stoel te kopen. Uiteraard staan we voor u klaar om u daarbij te voorzien van een stukje hulp en advies.

Luxe relaxfauteuils

Een luxer model van een fauteuil is een relaxfauteuil. Deze stoel is verstelbaar in meerdere ontspannende posities. Daar komt bij dat er in de meeste gevallen een verstelbaar voetenbankje bij wordt geleverd, zodat u ook nog eens languit kunt liggen en eventjes uw ogen kunt sluiten.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.