Robuuste tafels

Robuuste tafels zijn er voor het stoere of industriële interieur. Wij zijn onze collectie tafels continu aan het uitbreiden. We hebben hieronder onze collectie robuuste tafels voor u op een rij gezet. Dit aanbod is continu aan het veranderen. Wij zorgen dat we met de laatste trends meegaan. Op deze manier zorgen wij altijd voor een aanbod dat up-to-date is. Bekijk hieronder de tafels in deze categorie.

Lees meer >>

Toont alle 35 resultaten

Stoere Tafels Robuuste tafels

Wij zijn gek op het stoere uiterlijke van deze tafels.  Zeker voor het industriële interieur kun je hier echt heel goed mee combineren. Je ziet dat deze robuuste meubels vaak gecombineerd worden met mooie donkere kleuren. Hierdoor laat je jouw huis echt dat karakter zien. Dat is waar wij gek op zijn. Dit kunt u ook ervaren als u bij in de 3000M2 showroom komt. Hier kunt u lekker proefzitten en voelen of het goed zit. Doordat wij heel veel meubels hebben kan er ook goed gecombineerd worden. Zo krijgt u meteen een goede indruk van het geheel.

Soorten tafels

Naast deze type tafels hebben we nog veel meer optie. Op de afbeelding hierboven ziet u bijvoorbeeld een mooie salontafel. We hebben echter ook prachtige eettafels en bijzettafels. Allemaal met hun eigen kenmerken. We hebben de industriële tafels met veel metaal, mooie houten tafels en natuurlijk ook de prachtige maxfurn tafels. Hieronder een greep uit alle type tafels die wij hebben.

Meubelzaak met grote showroom

Alle meubels kunt u uiteraard gewoon online bestellen. Wij zorgen er voor dat de meubels veilig bij u thuis komen. Wij hebben namelijk een eigen bezorgservice. Twijfelt u ergens over of wilt u advies. Neem dan gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom. Wij hebben in Gieten onze 3000M2 grote meubelzaak. Hier kunt u rustig rondkijken en ervaren hoe deze meubels zitten. Doordat wij meegaan met de laatste trends is het een genot om een middag rond te kijken.

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering