Robuuste tafels

Robuuste tafels zijn er voor het stoere of industriële interieur. Wij zijn onze collectie tafels continu aan het uitbreiden. We hebben hieronder onze collectie robuuste tafels voor u op een rij gezet. Dit aanbod is continu aan het veranderen. Wij zorgen dat we met de laatste trends meegaan. Op deze manier zorgen wij altijd voor een aanbod dat up-to-date is. Bekijk hieronder de tafels in deze categorie.

Lees meer >>

Toont alle 36 resultaten

Stoere Tafels Robuuste tafels

Wij zijn gek op het stoere uiterlijke van deze tafels.  Zeker voor het industriële interieur kun je hier echt heel goed mee combineren. Je ziet dat deze robuuste meubels vaak gecombineerd worden met mooie donkere kleuren. Hierdoor laat je jouw huis echt dat karakter zien. Dat is waar wij gek op zijn. Dit kunt u ook ervaren als u bij in de 3000M2 showroom komt. Hier kunt u lekker proefzitten en voelen of het goed zit. Doordat wij heel veel meubels hebben kan er ook goed gecombineerd worden. Zo krijgt u meteen een goede indruk van het geheel.

Soorten tafels

Naast deze type tafels hebben we nog veel meer optie. Op de afbeelding hierboven ziet u bijvoorbeeld een mooie salontafel. We hebben echter ook prachtige eettafels en bijzettafels. Allemaal met hun eigen kenmerken. We hebben de industriële tafels met veel metaal, mooie houten tafels en natuurlijk ook de prachtige maxfurn tafels. Hieronder een greep uit alle type tafels die wij hebben.

Meubelzaak met grote showroom

Alle meubels kunt u uiteraard gewoon online bestellen. Wij zorgen er voor dat de meubels veilig bij u thuis komen. Wij hebben namelijk een eigen bezorgservice. Twijfelt u ergens over of wilt u advies. Neem dan gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom. Wij hebben in Gieten onze 3000M2 grote meubelzaak. Hier kunt u rustig rondkijken en ervaren hoe deze meubels zitten. Doordat wij meegaan met de laatste trends is het een genot om een middag rond te kijken.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.