SEVN

SEVN is een prachtig meubelmerk van Nederlandse makelij. TendenZ Wonen is een van de trotse meubelspecialisten die meubels van dit merk mag aanbieden. Wij bieden zowel stoelen als banken van dit meubelmerk aan, over het algemeen kenmerkend door haar frisse en stijlvolle uitstraling. SEVN biedt lifestyle en moderne zitmeubelen waarbij comfortabel zitten het sleutelwoord is. Wij hebben altijd de parel voor u in huis. Bekijk ons aanbod of kom langs in onze 3000 m2 grote showroom in Gieten.

SEVN Collectie

De collectie is een uitdagende mix van stoffen en leer in trendy en traditionele kleuren. Alle modellen zijn door het team in Nederland ontwikkeld en klaar voor productie in Europa. SEVN staat bekend om hun banken. Zij hebben naast de banken ook stoelen in het assortiment. Deze meubelen kunnen met verschillende stof- en leersoorten worden bekleed. Op de bedrijfswebsite van SEVN vindt u een mooi overzicht van alle stofgroepen. Klik hier voor meer informatie. Ook bij TendenZ Wonen zijn de banken en stoelen van deze Nederlandse meubelmerk in verschillende stof- en leersoorten beschikbaar. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden of bekijk de productinformatie online.

Sevn

Stoelen

Het Nederlandse meubelmerk verkoopt stijlvolle stoelen met een heerlijke zitcomfort. De stoel kan in de meeste gevallen naar uw smaak worden aangepast. De volgende stoffen zijn mogelijk: B, C, D, F, Micro Leder, Pasadena Leder.

Banken

Het meubelmerk is vooral bekend om hun banken. Zij hebben enkele prachtige exemplaren. Bekijk hier alle banken. Beschikbaar in de stoffen B, C, D, F, Micro Leder, Pasadena Leder

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.