Bibliotheekkast

Op zoek naar een bibliotheekkast? TendenZ Wonen heeft voor ieder wat wils. Of u nu houdt van een kast van teakhout of metaal, wij hebben een bibliotheek- of boekenkast voor ieder interieur. Op zoek naar een moderne bibliotheekkast? Bekijk eens onze prachtige teakhouten uitvoeringen. Stijlvolle kasten die passen bij elke moderne woonstijl.

De populairste boekenkast is toch wel onze kleinere variant: De Roomdivider, een parel voor elk interieur. Toch liever een antieke bibliotheekkast? Ook daarin hebben we met industriële metalen en witte kasten, meubels die passen bij uw woonwens.

Lees meer >>

Toont alle 9 resultaten

Bibliotheekkast kopen?

Voor een teakhouten bibliotheekkast bent u bij TendenZ Wonen aan het juiste adres. Wij hebben een verbluffend aanbod in kasten van hout, waaronder de Roomdivider. Prachtig om boeken, fotolijsten, of andere decoratie in te zetten. Hetzelfde geldt voor de bibliotheekkasten met ladder. Hiervan heeft TendenZ wonen twee varianten. Kijk nog eens rustig door ons bovenstaande aanbod en bestel uw gewenste uitvoering direct online. We nodigen u ook graag uit om langs te komen in onze showroom in Gieten. Hier hebben wij al onze bibliotheek kasten voor u uitgestald.

Bibliotheekkast

Aanbod bibliotheek kasten

In het bovenstaande aanbod vindt u zowel moderne als antieke bibliotheek kasten. Van witte tot metalen uitvoeringen en van brede teakhouten bibliotheekkasten tot smallere modellen. Sommige producten zijn zelfs volledig naar eigen wens samen te stellen. Klik hiervoor op het betreffende product en kijk bij de opties wat er mogelijk is.

Antieke kasten

Een antieke bibliotheekkast geeft de finishing touch aan het interieur. Wij beschikken over een smalle en brede varianten. Aangepast naar de grootte dat past bij uw design. Toch liever een witte bibliotheekkast? U kunt hierin zelf de breedte kiezen waardoor deze schitterende kast past in elke kamer. Heeft u een gewenste kast gevonden? Bestel dan eenvoudig online bij TendenZ wonen.

Moderne kasten

Voor een moderne bibliotheekkast komt u al snel uit op onze industriële metalen uitvoeringen. Deze boekenkasten geven net wat een andere uitstraling dan onze andere producten waardoor ze vaak snel in het interieur opvallen.

Andere kasten dan bibliotheekkasten

Zijn deze bibliotheekkasten toch niet datgene waar u naar op zoek bent? Bekijk dan eens onze andere modellen;

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering