Woonwinkel TendenZ Wonen is een jong en dynamisch bedrijf met een enthousiast team. Wij houden de nieuwste trends in wonen scherp in de gaten. Zo vindt u in onze woonwinkel prachtige suar tafels en tafelbladen, maar ook industriële en landelijke meubels, kasten en u kunt in onze woonwinkel ook terecht voor interieuradvies. Kortom: genoeg redenen om eens naar Gieten (Drenthe) te rijden. U bent welkom, de koffie staat klaar!

Grootste woonwinkel in industriële meubelen

U kunt onze meubelen eenvoudig online bestellen en genieten van onze snelle levering. Wilt u toch het product in de winkel bekijken? Wij hebben een woonwinkel in Gieten met 3000M² vol inspiratie! In onze woonwinkel kunnen we u diverse mogelijkheden laten zien. We laten u meubels zien die passen bij uw stijl en we denken mee over bijpassende accessoires en materialen. We hebben veel Industriële meubels maar bij ons vindt u ook landelijke meubels. In onze woonwinkel beschikken we tevens vele kleur- en materiaalstalen.

De Industriële woonwinkel voor maatwerk en persoonlijk advies

Veel meubels kunnen worden geleverd als maatwerk, waardoor ze exact aan uw persoonlijke wensen zullen voldoen. Tijdens uw persoonlijke interieuradvies nemen u mee door het uitgebreide aanbod en interieurmogelijkheden en gaan samen met u op zoek naar uw droomstijl en -interieur! De mogelijkheden zijn eindeloos en dat gewoon om de hoek in Drenthe!

Waar vindt u onze woonwinkel?

De woonwinkel van TendenZ wonen vindt u in Gieten, op de hondsrug in Drenthe. Vanaf de N34 van Groningen naar Emmen neemt u de afslag Gieten en vervolgens op de rotonde richting de Oelenboom 2d, naast de Hubo. U bent van harte welkom!

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering