Industriele meubels

Op zoek naar industriële meubels? Naast stoere en onbehandelde materialen voor de inrichting is wat extra ruwheid en ouderdom een belangrijk onderdeel van de ‘vintage look’ dat deze stijl kenmerkt. Dit wordt bereikt door meubels in licht beschadigde toestand te houden of soms zelfs wat beschadigingen bewust aan te brengen. Naast dat dit toevoegt aan de stoerheid van het interieur levert het ook voordelen voor huishoudens met bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren; geen angst meer voor kleine krassen, vlekken of beschadigingen want deze dragen alleen maar bij aan het effect!

Industrieel design

Er zijn een aantal meubels die bijna symbool zijn gaan staan voor industrieel design. Maak je een keuze uit een van deze vijf, dan heb je eigenlijk al in een handomdraai een vintage ambiance.

 • De industriële tafel: staat op grote wieltjes, heeft een metalen frame en een blad van vrij donker hout.
 • Industriële kasten hebben een frame van holle, zwart gelakte buizen. Deze metalen buizen dragen grijzige, houten planken.
 • Een industriële stoel kan meerdere gedaantes aannemen: van stoelen gemaakt van een simpel hout met dunne, metalen pootjes tot stoelen die gemaakt lijken te zijn van vooroorlogse vliegtuigen. Maar de meest typische, industriële stoelen zijn bekleed met een grof canvas en gemaakt volgens het design van een gemakkelijk zittende fauteuil. Met zulke stoelen maak je het Industrial Chic!
 • Zet de tv op een typisch industrieel tv-meubel. Die is breed met een open design. Door het open, metalen frame met meerdere vakken en houten planken, blijven tv, kabels en bijbehorende media vrij zichtbaar. Dat past juist ontzettend goed bij de industriële stijl!
 • Deze hoort misschien wel op nummer één: een vrij hoge barkruk van ijzer. Hij lijkt gemaakt van stukken ijzerplaat die aan elkaar zijn gespijkerd. Door de bewust aangebrachte sporen van slijtage is dit een typisch industrieel meubel.
N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

  Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

  *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.