Industriële dressoirs

Industriële dressoirs zijn een van de nieuwe trends op het gebied van meubels.  Waar het begon met tafels en stoelen, wordt deze trend nu voortgezet met onder andere tv-meubels en dressoirs met een industriële look. Het is een stoer meubel met een robuust karakter dat uw woonkamer een unieke en moderne uitstraling geeft. Deze meubels zijn bewust voorzien van wat lichte krassen of beschadigingen voor een kenmerkend effect van deze stijltrend.

Bekijk hier alle industriële dressoirs.

Lees meer >>

Toont alle 6 resultaten

Al onze industriële dressoirs zijn gemaakt van de beste kwaliteit hout, meestal teakhout, in combinatie met industrieel staal. Ons aanbod bestaat vooral uit Indiase modellen; een stijlvolle en authentieke look. Dit stoere meubel past perfect in uw interieur.

Industriële sidetables

Daarnaast beschikken we ook over een aantal industriële sidetables. Voorzien van extra veel opbergruimte is dit een stijlvolle oplossing voor bijvoorbeeld in de keuken. Originele en unieke modellen, gemaakt van bijzondere onderdelen zoals een oude mijnwagen of een zijpaneel van een vliegtuig.

Complete inrichting

Naast deze dressoirs hebben wij nog veel meer meubels in ons assortiment. Zodat u het interieur compleet op elkaar af kunt stemmen. Wat te denken van onze industriële kasten, stoelen en tafels. Hiermee krijgt u een stijl die u in het hele huis door kunt trekken.

Type Industriële dressoirs

Er zijn veel soorten industriële dressoir kasten. Onderstaande twee onderdelen kun je heel mooi mee variëren;

  • Metaal
  • Hout

Maar ook in de kleuren zie je soms wit en zwart terugkomen. Door te variëren in deze materialen kun je ook de stijl aanpassen. Bijvoorbeeld een landelijke uitstraling. Door dit dan weer te combineren met een vloerkleed of een mooie lamp krijg je echt de uitstraling waar jij naar op zoekt bent

Bekijk het aanbod van dressoirs en bestel direct het model dat u het mooist vindt. Wij zorgen dan voor een snelle en betrouwbare levering bij u thuis.

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering