Industriële kasten

Op zoek naar stoere industriële kasten? TendenZ Wonen heeft de meest verbluffende metalen industriële kasten.Voor een dressoir, ladekast, vitrinekast of TV-meubel zit u bij ons goed. Maar ook onze metalen boekenkast en bibliotheekkast zijn zeer gewild. Kasten en andere meubels met een industrieel design zijn op dit moment de trend. Bijna iedereen heeft wel een stoer of robuust meubelstuk in huis staan. Meestal gemaakt van natuurlijk hout met metalen details. Regelmatig is er met opzet ook wat schade aangebracht of lijkt het of het hout niet perfect is afgewerkt. Deze details maken van een doorsnee kast een echte industriële kast.

Bekijk hieronder direct ons aanbod aan industriële kasten.

Lees meer >>

Toont alle 30 resultaten

Assortiment kasten industrieel

Een aanbod dat wordt gedomineerd door unieke Indiase kasten. De verschillende uitvoeringen kunt u als diverse soorten meubilair gebruiken. Een moderne, maar toch antieke kast met het unieke karakter is sterk terug te zien in onze Indiase meubels.

Indiase industriële kastenindustriële kast

Bij TendenZ Wonen beschikken we over een gevarieerd en schitterend aanbod aan Indiase kasten. Dus als u een Indiase kast wilt gebruiken als dressoir, TV meubel of gewoon als kast, alles is mogelijk. De India uitvoering is stijlvol, authentiek, modern en toch ook antiek. Een India industriële kast met metaal is dan ook een prachtig exemplaar voor elk interieur. Bestel hieronder een van onze India kasten en laat u verbluffen door het magnifieke design.

Compleet aanbod

Naast ons aanbod van kast die industrieel zijn, hebben we natuurlijk nog veel meer keuze aan industriële meubelen. Ook stoelen, tafels en dressoirs met de stoere en trendy look staan bij ons in de showroom uitgestald. Komt u eens langs bij ons in Gieten? Deskundig personeel helpt u graag een handje bij het maken van uw keuze. Wij hebben de volgende industriële meubels:

 

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering