Industriële tafels

Industriële tafels zijn er in vele soorten en maten. Een tafel is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een meubelstuk. Het neemt vaak een centrale plek van de kamer in en bepaalt dan ook voor een groot deel het interieur. Wij van TendenZ Wonen ondersteunen deze gedachte en zijn dan ook erg blij met ons assortiment aan industriële tafels. Voor karakteristieke koffie-, bijzet- of salontafels zit u bij ons meer dan goed. De combinatie van hout en metaal geeft in onze ogen een unieke en robuuste uitstraling aan elke eetkamer. Perfect te combineren met moderne eetkamerstoelen. Ook op zoek naar zo’n dergelijke industriële tafel? Bekijk dan direct het onderstaande aanbod.

Lees meer >>

Toont alle 25 resultaten

Industriële tafels eiken, boomstam & teakhout

Onze industriële tafels zijn hoofdzakelijk gemaakt van metaal en een van de volgende houtsoorten: eiken, boomstam of teakhout. De industriële tafels van eiken zijn herkenbaar aan de zachte geelbruine tot donkerbruine kleur. Het hout van de eik is ringporig. Dat betekent dat er vlamtekeningen ontstaan en elke eiken tafel dus uniek is.

industriele tafel

De naam boomstamhout verklapt eigenlijk al hoe dit hout eruit ziet. Bij boomstam zijn de contouren van de boomschors prachtig zichtbaar. Een zacht, maar toch stoer karakter is wat er hier ontstaat.

De industriële tafels van teakhout zijn daarentegen veel robuuster van aard. Vaak donkerbruin van kleur wat een schitterende klassieke uitstraling met zich meebrengt. Heeft u interesse in een van de onderstaande tafels? Bestel dan direct online of kom het bewonderen in onze 3000m2 grote showroom in Gieten.

Complete industriële inrichting

Naast deze prachtige industrie tafels hebben we veel meer mooi producten met een industrieel uiterlijk. Wat te denken van onderstaande industriële meubels;

Met deze verschillende meubels kun je ontzettend mooi combineren. Ze hebben allemaal een prachtig design. Ook voor alle andere soorten meubels om uw inrichting op te leuke hebben wij mooie producten. Wat te denken van andere tafels, kasten en banken. Bekijk alles in onze shop of kom langs in onze showroom in Gieten.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.