Maxfurn

Als meubelfabrikant werkt Maxfurn continu aan een fris en eigentijds assortiment. Hierbij wordt gebruik gemaakt van productiemethoden naar de meest moderne maatstaven. Productlijnen worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Hiermee kan de hoogst mogelijke prijs-kwaliteitverhouding worden gegarandeerd, alsmede flexibiliteit waardoor vele producten zeer klantspecifiek kunnen worden aangeboden. Daar komt bij dat elke fase in het productieproces nauwkeurig gevolgd wordt door eigen kwaliteitscontroleurs.

Maxfurn meubelen

Over de meubelfabrikant

Maxfurn is een bedrijf dat al jaren actief is in meubelbranche. Opgericht in 1986 heeft het al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en realiseren van uiteenlopende meubelproducten. Het bedrijf is groot geworden met haar zitmeubelen, maar ontwikkelt ook kasten, tafels en slaapkamermeubelen. Goede kwaliteit, correcte service en een goede zorg vormen hierin het uitgangspunt. Met een hoofdvestiging in Nederland (Uden) en een eigen fabriek in Roemenië hanteert Maxfurn korte lijntjes, van ontwerp tot productie en levering.

Maxfurn meubelen van TendenZ Wonen

Banken

Maxfurn verkoopt banken die verkrijgbaar zijn in veel verschillende stijlen en kleuren. Wat uw wens ook is, de banken van dit meubelmerk kunnen naar ieders wens worden aangepast. Hierdoor passen ze bij elk karakter of gewenste uitstraling van uw woning.

Stoelen

De meubelfabrikant heeft tevens een groot assortiment aan eetkamerstoelen die onder elke tafel passen. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en kleuren.

Kasten

Naast stoelen en banken maakt Maxfurn tevens stijlvolle kasten. Het aanbod reikt van Tv-meubels tot barkasten en van boekenkasten tot dressoirs.

Maxfurn Lamulux kleuren

Gletsjer

Mumbai

Dark Almond

Fresh Oak

Mango

Mokka

Old Piano

Old Teak

Orient

Barley

Natur

Tobacco

Noir

Sheesham

Meer informatie? Ga dan naar de website van Maxfurn. Klik hier (opent in nieuwe tabblad).
N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering