Suar Tafels

Suar houten tafels zijn niet standaard verkrijgbaar in ons assortiment. Wanneer dit wel het geval is, zijn de tafels vaak snel uitverkocht. Met andere woorden, de suar houten tafels zijn enorm populair en gewild. Dat deze tafels zo in trek zijn is niet zo gek. Het werkelijk prachtige tafelblad dat uit een enkele boom is gesneden, zorgt voor een unieke en luxueuze uitstraling. Een prachtige eettafel die niemand anders thuis heeft staan, dat is wat u zoekt toch?

Lees meer >>

Enig resultaat

Suar houten tafels

Suar tafels zijn door het feit dat het blad bestaat uit het hout van één enkele boom dan ook nooit hetzelfde. Elke tafel heeft zijn eigen kenmerken en uiterlijk. Ook de lengte van het blad varieert per tafel en de dikte ligt meestal tussen de 6 en 8 centimeter. Dit zorgt voor een stevig blad en een robuuste look die goed past bij uw interieur.

Een suar tafel zal in uw eetkamer of open keuken een ware blikvanger zijn. Gasten die bij u komen eten of gezellig een kopje koffie komen drinken schuiven graag aan deze fantastische tafels.

suar tafel

Assortiment

Bij Tendenz Wonen vindt u de mooiste suar tafels. Maar let wel op, want deze tafels hebben we niet standaard op voorraad. Vaak zijn de beschikbare modellen snel weer verkocht, vanwege het unieke karakter. Ziet u er dus eentje naar uw smaak? Wacht dan niet te lang met bestellen of kom hem eerst even bekijken in onze 3000 m2 showroom in Gieten.

Wanneer er geen suar tafels beschikbaar zijn, bieden we u natuurlijk een ruime keus in anders soorten tafels. Kijk bijvoorbeeld eens naar;

Daarnaast voorzien we natuurlijk in een ruime collectie stoelen die bij uw nieuwe tafel passen. Maar ook voor een nieuw bankstel, kast of een compleet nieuw interieur bent u bij ons van harte welkom.

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering