Woonwinkel TendenZ Wonen: 3000m2 woonplezier in omgeving Assen

Woonwinkel TendenZ Wonen is een jong en dynamisch bedrijf met een enthousiast team. Wij houden de nieuwste trends in wonen scherp in de gaten. Zo vindt u in onze woonwinkel prachtige suar tafels en tafelbladen, maar ook industriële meubels, kasten en u kunt in onze woonwinkel ook terecht voor interieuradvies. Tendenz wonen is een woonwinkel in de omgeving rondom Assen, Tendenz wonen zit in Drenthe in Gieten. Gieten is maar 20 minuutjes rijden vanaf Assen, kortom een kleine moeite om even een kijkje te komen nemen hier in Gieten in onze woonwinkel. U bent welkom, de koffie staat klaar!

3000m2 ruime woonwinkel omgeving Assen, Drenthe!

U kunt onze meubelen eenvoudig online bestellen en genieten van onze snelle levering. Wilt u toch het product in de winkel bekijken? Wij hebben een woonwinkel in de buurt van Assen,  in Gieten met 3000M² vol inspiratie! In onze woonwinkel kunnen we u diverse mogelijkheden laten zien. We laten u meubels zien die passen bij uw stijl en we denken mee over bijpassende accessoires en materialen. In onze woonwinkel beschikken we tevens vele kleur- en materiaalstalen.

De woonwinkel voor maatwerk en persoonlijk advies

Veel meubels kunnen worden geleverd als maatwerk, waardoor ze exact aan uw persoonlijke wensen zullen voldoen. Tijdens uw persoonlijke interieuradvies nemen u mee door het uitgebreide aanbod en interieurmogelijkheden en gaan samen met u op zoek naar uw droomstijl en -interieur! De mogelijkheden zijn eindeloos en dat gewoon om de hoek in Drenthe in de omgeving van Assen!

Waar vindt u onze woonwinkel?

De woonwinkel van TendenZ wonen vindt u maar 20 minuutjes van Assen af in Gieten, op de hondsrug in Drenthe. Vanaf de N33 van Assen naar Veendam neemt u de afslag Gieten op de rotonde richting de N34. Vervolgens zit de winkel aan uw linkerzijde en neemt uw de afrit naar Gieten. Op de volgende rotonde gaat u richting de Oelenboom 2d, dan naast de Hubo vindt uw Tendenz Wonen. Tendenz zit aan de snelweg hierdoor bent uw snel bij onze woonwinkel. U bent van harte welkom!

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering