Woonwinkel Tendenz wonen: 3000m2 woonplezier in Drenthe!

Woonwinkel TendenZ Wonen is een jong en dynamisch bedrijf met een enthousiast team. Wij houden de nieuwste trends in wonen scherp in de gaten. Zo vindt u in onze woonwinkel prachtige suar tafels en tafelbladen, maar ook industriële meubels, kasten en u kunt in onze woonwinkel ook terecht voor interieuradvies. Kortom: genoeg redenen om eens naar Drenthe (Gieten) te rijden. U bent welkom, de koffie staat klaar!

Grootste woonwinkel van Gieten (Drenthe)

U kunt onze meubelen eenvoudig online bestellen en genieten van onze snelle levering. Wilt u toch het product in de winkel bekijken? Wij hebben een woonwinkel in Gieten met 3000M² vol inspiratie! In onze woonwinkel kunnen we u diverse mogelijkheden laten zien. We laten u meubels zien die passen bij uw stijl en we denken mee over bijpassende accessoires en materialen. Dit doen we samen met onze eigen styliste. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Onze woonwinkel beschikt  tevens ook over vele kleur- en materiaalstalen. Hierdoor heeft uw genoeg keus en kunt u alles precies zo samenstellen als uw zelf het beste uitkomt.

De woonwinkel in Drenthe voor maatwerk en persoonlijk advies

Veel meubels kunnen worden geleverd als maatwerk, waardoor ze exact aan uw persoonlijke wensen zullen voldoen. Tijdens uw persoonlijke interieuradvies nemen u mee door het uitgebreide aanbod en interieurmogelijkheden en gaan samen met u op zoek naar uw droomstijl en -interieur! De mogelijkheden zijn eindeloos en dat gewoon om de hoek in Drenthe!

Waar vindt u onze woonwinkel?

De woonwinkel van TendenZ wonen vindt u in Gieten, op de hondsrug in Drenthe. Vanaf de N34 van Groningen naar Emmen neemt u de afslag Gieten en vervolgens op de rotonde richting de Oelenboom 2d, naast de Hubo. Tendenz wonen ligt gelegen aan de snelweg, hierdoor is het heel makkelijk bereikbaar. U bent van harte welkom!

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering