Industriele fauteuils

Industriële fauteuils zijn een echte blikvanger in uw interieur. Door de robuuste look valt zo’n riante stoel al snel op en nodigt het uit om lekker in te gaan zitten. Dat is dan ook waar een fauteuil voor bedoeld is; even heerlijk ontspannen na een lange dag hard werken, of dat nu op kantoor was of in uw eigen tuin. Wellicht vindt u het mooi als de fauteuil aansluit bij uw andere meubels, maar een industriële fauteuil kan juist ook erg mooi staan in een klassiek of modern interieur. Op die manier creëert u een uniek karakter en wordt de stoel nog meer een eyecatcher.

Lees meer >>

Toont alle 50 resultaten

Industriële meubels

Een robuust interieur, waarbij soms de meubels een retro look hebben, wordt de laatste jaren steeds populairder. Het gebruik van ruwe materialen voert daarbij de boventoon; op het oog onbewerkt staal met roestplekken en leer dat enigszins beschadigd lijkt, of misschien zelfs wel daadwerkelijk is. Het lijkt allemaal niet veel uit te maken, zolang het maar een stoer uiterlijk heeft. Voor de generatie die nu bezig is met het kopen en inrichten van hun woning, is dit de huidige trend. Die trend geldt heus niet alleen voor fauteuils, maar ook voor de overige meubelen in het interieur, zoals eetkamerstoelen of hanglampen.

Assortiment

TendenZ Wonen biedt een ruim assortiment aan industriële fauteuils. Deze modellen bestaan zoals gezegd vaak uit een combinatie van (imitatie)leer op de zitting en metalen stoelpoten en/of leuningen. Er zijn veel verschillende uitvoeringen van de stoelen; diverse materialen en combinaties zorgen voor een gebalanceerd aanbod waar u een keuze in kan maken. Door het ruime aanbod is er altijd een fauteuil die voldoet aan uw wensen en perfect staat in uw woonkamer.

Kom langs!

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Op de website staan lang niet al onze meubelen, dus we raden u aan om gewoon eens langs te komen in onze winkel in Gieten. Meer dan 3000 vierkante meter vol met meubels; van industrieel design tot klassiek eiken. Het aanbod varieert van mooie eetkamerstoelen tot vitrinekasten en van hoekbanken tot moderne eettafels. Er is altijd deskundig personeel aanwezig om u te helpen of te voorzien van een stukje advies. Zo loopt u altijd met een glimlach weer naar buiten.

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering