Eettafels

Op zoek naar een nieuwe eettafel? TendenZ Wonen in Gieten is waar u wilt zijn! Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies waar u naar op zoek bent. Daarom hebben we een keurige selectie gemaakt van eettafels, waarvan er zeker eentje bij is die perfect bij uw interieur past.

Een eettafel kan niet zonder stoelen; die hebben we natuurlijk ook. Bij veel tafels zijn stoelen gekozen die wij erbij vinden passen, maar uiteraard bent u vrij om een andere keuze te maken. Ons deskundig personeel helpt u graag bij het samenstellen van de perfecte combinatie.

Lees meer >>

Eettafel kopen

Het online aanbod van eettafels is slechts een selectie van wat wij werkelijkheid aanbieden. Nieuwsgierig geworden naar ons complete assortiment? Kom dan eens langs in Gieten. Onze showroom biedt maar liefst 3000 vierkante meter aan woonplezier en bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van allerlei soorten meubels; van tafels en stoelen tot kasten en banken. Van modern tot klassiek.

Ronde eettafel

Zit u liever met vier personen aan een ronde eettafel? Naast de rechthoekige eettafels in het assortiment hebben we uiteraard ook ronde eettafels voor u geselecteerd. Uiteraard zijn ook deze tafels van de hoogste kwaliteit. Robuuste en nette houten tafelblad op een luxe metalen poot.

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering