Eettafels

Op zoek naar een nieuwe eettafel? TendenZ Wonen in Gieten is waar u wilt zijn! Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies waar u naar op zoek bent. Daarom hebben we een keurige selectie gemaakt van eettafels, waarvan er zeker eentje bij is die perfect bij uw interieur past.

Een eettafel kan niet zonder stoelen; die hebben we natuurlijk ook. Bij veel tafels zijn stoelen gekozen die wij erbij vinden passen, maar uiteraard bent u vrij om een andere keuze te maken. Ons deskundig personeel helpt u graag bij het samenstellen van de perfecte combinatie.

Lees meer >>

Eettafel kopeneettafel

Het online aanbod van eettafels is slechts een selectie van wat wij werkelijkheid aanbieden. Nieuwsgierig geworden naar ons complete assortiment? Kom dan eens langs in Gieten. Onze showroom biedt maar liefst 3000 vierkante meter aan woonplezier en bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van allerlei soorten meubels; van tafels en stoelen tot kasten en banken. Van modern tot klassiek.

Ronde eettafel

Zit u liever met vier personen aan een ronde eettafel? Naast de rechthoekige eettafels in het assortiment hebben we uiteraard ook ronde eettafels voor u geselecteerd. Uiteraard zijn ook deze tafels van de hoogste kwaliteit. Robuuste en nette houten tafelblad op een luxe metalen poot.

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.