Nederlandse Bankstellen

Prachtig Nederlands bankstel kopen? Wellicht dat een van onze Het Anker banken of Easy Sofa banken bij u in de smaak vallen. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment van grote Nederlandse merken zoals Het Anker en Easy Sofa. Zowel de leren banken als de stoffen hoekbanken zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben uiteenlopende modellen van deze Nederlandse bankstellen. Daardoor hebben we altijd een model dat past bij de uitstraling en het karakter van uw huis. Een bank van Het Anker of Easy Sofa is altijd goede keus voor uw interieur.
Onderstaand vindt u al onze Nederlandse bankstellen. Klik voor specifieke banken van Het Anker of Easy Sofa, op een van de volgende knoppen.

Resultaat 1–60 van de 156 resultaten wordt getoond

Hoge kwaliteit bankstellen

Onze Nederlandse bankstellen zijn van zeer goede kwaliteit. Door het gebruik van de beste materialen en innovatieve productietechnieken wordt elke soort bank een uniek model. De meubels variëren in kleur, materiaal, lengte en vorm. Heeft u al een keus gemaakt? Kom anders eens langs in onze grote showroom en probeer een aantal bankstellen uit. Dat maakt de keuze een stuk gemakkelijker. Bovendien helpen onze professionals u graag. Naast alle soorten banken hebben wij een een groot aanbod in verschillende tafels, stoelen, fauteuils, kasten en industriële meubels.
N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.