Banken

In ons assortiment hebben we een ruim assortiment aan trendy en stijlvolle banken van Nederlandse makelij. Van moderne banken van Het Anker tot hippe modellen van EasySofa. Bij TendenZ Wonen vindt u hoe dan ook uw gewenste bank. Met ruim 100 soorten banken, die ook nog eens beschikbaar zijn in verschillende maten (van 2-zits tot longchair) en diverse soorten bekleding; zowel leer- als stofsoorten, is er altijd een uitvoering die perfect naar uw wens is. Zo wordt uw gewenste bank aangeleverd die prachtig aansluit op uw woonwens of -interieur. Hiermee geeft u een stukje extra karakter en sfeer aan uw inrichting en maakt u van uw huis een echt ‘thuis’.

Onderstaand het gehele assortiment, gecategoriseerd naar populaire typen of merken banken. Meer informatie?

Lees meer >>

Leren of stoffen bank kopen

Bij TendenZ Wonen heeft u ontzettend veel keuze tussen banken van hoogwaardige kwaliteit. Wij begrijpen het dan ook als u nog twijfelt om een leren of stoffen bank te kopen. TendenZ Wonen geeft u graag het juiste advies bij uw koopbeslissing. Neem hiervoor contact met ons op. Iedere wens is namelijk, net zoals onze banken, uniek. Wilt u een leren bank kopen dan gaat u misschien voor de prachtige chique uitstraling, maar ook het moderne en warme comfort kan een reden zijn. Wilt u een stoffen bank kopen dan gelden nagenoeg gelijkwaardige principes.

Neem dan ook rustig een kijkje in ons verbluffende aanbod en vind de bank van uw smaak. Bestellen doet u eenvoudig online, maar u kunt er ook voor kiezen om langs te komen in onze 3000 m2 grote showroom (Gieten). Hier staan veel bankstellen voor u gestationeerd om te bekijken en/of te testen.

Banken van Het Anker

Het Anker banken zijn vaak het centrale meubelstuk in de woonkamer. Het is heel mooi om te zien hoe Het Anker vorm en functie in balans brengt. Of u nu houdt van landelijk of modern. Het Anker (bekijk website) heeft een ruim aanbod van prachtige banken en is een 100% Nederlandse meubelproducent. De geproduceerde meubels zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle hedendaagse eisen. Het Anker werkt uitsluitend met 1e klas grondstoffen voor alle banken en stoelen. In onze webshop kunt u al genieten van deze prachtige banken. Wilt u echt voelen hoe zo’n prachtige Nederlandse bankstel aanvoelt? Kom dan gewoon eens lang bij ons in de meubelzaak.

Banken van Easy Sofa

Easy Sofa is een prachtig merk dat zich bezig houdt met eigentijdse zitmeubelen. De passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties. Wilt u deze zitmeubelen toch liever voelen? Kom gewoon eens langs bij ons in de meubelzaak.

Overige Nederlandse bankstellen

Naast Het Anker en Easy Sofa hebben we nog een aantal banken van binnenlandse merken. SEVN banken hebben een frisse en stijlvolle uitstraling. Of u nu gaat voor een 2- of 3-zits Nederlandse bankstel, wij hebben met SEVN een parel voor u in huis. Naast leren banken van Sevn, hebben wij tevens stoffen hoekbanken. Niet alleen van SEVN, maar ook van MaxFurn. Hier bent u gegarandeerd van een fijn zitcomfort van Nederlandse makelij en profiteert u van een betere kwaliteit dan bijvoorbeeld de banken van IKEA.

Gaat u toch liever voor een luxe stoeluitvoering? Wellicht dat onze modellen van Chill Line passen bij uw interieur. Deze prachtige uitvoeringen laten u intens genieten van het zitcomfort van een relax fauteuil.

Wilt u graag advies over een Nederlandse bank? Zoek ons dan op in Gieten of neem direct contact met ons op. TendenZ wonen staat altijd klaar voor u.

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering