Boomstam tafels

Boomstamtafels zijn een pronkstuk in ieder interieur. Het mooie dikke hout en de stijlvolle afwerking in combinatie met de natuurlijke eigenschappen van het materiaal maken deze tafels tot een must-haves. Het geeft uw woning extra karakter en biedt een heerlijk plek om aan te eten of te borrelen met vrienden en familie.

We zijn dan ook zeer trots op de boomstamtafels die wij in ons assortiment hebben. Bij ons vindt u unieke teak, teakhouten en eiken boomstamtafels. Wij hebben ze in meerdere lengtes zodat er altijd een passende maat voor u tussen zit. Mocht u een specifieke maat willen, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar wat er mogelijk is. Als kers op de taart vindt u hier ook nog salontafels gemaakt van boomstam hout. Een genot om naar te kijken toch?

Alle Boomstam tafels in de shop bekijken

Maatwerk teakhouten en eiken boomstamtafels

Het aantal tafels kan nog wel eens variëren, omdat dit op maat gemaakte producten zijn. Onze eiken boomstamtafels zijn zeer geliefd en zijn verkrijgbaar in diverse maten. Ook voor de tafelpoten en de kleur zijn verschillende opties mogelijk. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op of kom bij ons langs in Gieten. Wij informeren u graag over een maatwerk boomstamtafel.

U bepaalt allereerst de gewenste lengte zodat de tafel perfect past op uw gewenste plek in huis. Ook de tafelpoten kunt u bij TendenZ Wonen uitkiezen. Zo maakt u uw teakhouten of eiken boomstamtafel uniek en geheel naar eigen wens. Tot slot kunt u ook nog eens uit zo’n 30 kleurafwerkingen kiezen om de tafel helemaal af te maken. Na de bestelling maken wij de gewenste boomstamtafel op maat en leveren het bij u thuis af op een moment dat u bepaalt.

Onderstellen

Tendenz Wonen levert onderstellen voor tafels in verschillende houtsoorten én in metaal. Tafelpoten worden verkocht in setjes van 2.

Tijd voor een nieuw interieur!

Soms is het gewoon simpelweg tijd voor een nieuw interieur. Waar wilt u beginnen? Een nieuw bankstel, dressoir of eettafel? Hoe u het ook wilt doen, uw zoektocht begint en eindigt bij TendenZ Wonen. Al uw gewenste meubilair vindt u bij TendenZ Wonen. Heeft u specifieke wensen of heeft u een vraag over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze 3500 m2 grote showroom in Gieten. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw meubilair.

TendenZ Wonen

N

Veel uit voorraad leverbaar

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering

Veel voorraad, online bestellen, snelle levering en 3000 m² showroom

Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice: Dinsdag tm vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Bij vragen over uw bestelling of als u een servicemelding heeft graag het contactformulier hiernaast gebruiken.

Openingstijden showroom: Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en elke zondag koopzondag van 13:00 tot 16:00 uur.

Meerdere betaalmogelijkheden

Snelle levering

Bij TendenZ kunt er op rekenen dat wij zorgen voor een snelle levering door onze eigen bezorgdienst. Wij hanteren scherpe prijzen door onze eigen import. Verder krijgt u deskundig advies, is veel uit voorraad leverbaar en kunt u meubelen speciaal op maat laten maken.

Uw bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling of een servicemelding? geef dit dan via deze formulier hieronder door, we zullen dit zsm beantwoorden.
Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord er bij!

    Als u eventueel foto's heeft of wilt mailen:

    *max. 1MB (gebruik eventueel TinyPNG om de resolutie te verkleinen).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.