Salontafel

Een leuke salontafel maakt elke zithoek een stuk gezelliger! TendenZ is groots in tafels. Letterlijk, want in onze 3000m2 grote showroom vindt u niet alleen salontafels in alle soorten en maten. U vindt er ook ook boomstamtafels, eiken tafels, robuuste tafels en teakhouten tafels die uw woning extra karakter geven.

We zijn zeer trots op ons uitgebreide assortiment tafels. Wij hebben ze in meerdere maten zodat er altijd een passende maat voor u tussen zit. Mocht u een specifieke maat willen, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar wat er mogelijk is.
Lees meer >>

Toont alle 21 resultaten

Salontafel: de finishing touch voor elk interieur

Bovenstaande salontafels zijn leverbaar in eiken en teak. Het aantal tafels kan nog wel eens variëren, omdat dit op maat gemaakte producten zijn. Onze salontafels zijn zeer geliefd en zijn verkrijgbaar in diverse maten. Ook voor de tafelpoten en de kleur zijn verschillende opties mogelijk. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op of kom bij ons langs in Gieten. Wij informeren u graag over een passende tafel voor uw salon!

Tijd voor een nieuw interieur!

Soms is het gewoon simpelweg tijd voor een nieuw interieur. Waar wilt u beginnen? Een nieuw bankstel, dressoir of eettafel? Hoe u het ook wilt doen, uw zoektocht begint en eindigt bij TendenZ Wonen. Al uw gewenste meubilair vindt u bij TendenZ Wonen van o.a. deze topmerken:

Heeft u specifieke wensen of heeft u een vraag over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze 3500 m2 grote showroom in Gieten. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw meubilair.

 

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering